Zilele ESP – e super pret la Palas

Ford Fiesta, Chevrolet Cruze, Dodge Nitro, Lexus RX 350, Porsche Cayenne si BMV 550I sunt doar o parte dintre „bijuteriile” auto care vor putea fi testate si cumparate la oferte avantajoase, valabile doar la Palas, in perioada 30 mai – 9 iunie 2013. Evenimentul „Zilele ESP”, adica „E Super Pret!”, se desfasoara in piateta centrala din Parcul Palas.  

Astfel, ansamblul urbanistic Palas Iasi si UniCredit Leasing ii asteapta pe ieseni si pe clientii din regiune sa isi aleaga automobilul mult dorit, in cadrul unei expozitii cu vanzare de exemplare auto, cu preturi reduse, incepand de la 3.770 de euro.  

UniCredit Leasing a facut o selectie din parcul sau cu masini provenite din contracte de leasing financiar sau operational si va prezenta publicului 18 autoturisme diverse, printre care compacte, business, de familie, utilitare, SUV-uri si chiar unul cu rol de magazin mobil.  

Toti iubitorii de automobile care vor vizita expozitia din gradina publica Palas vor beneficia de un discount de 5% fata de preturile de lista, pentru contractele incheiate doar pe durata evenimentului. Clientii Palas care doresc sa cumpere o alta masina din cele peste 2.000 de autoturisme de pe site-ul Am.Unicreditleasing.Ro, beneficiaza, de asemenea, de reducerea de 5%, insa doar pana pe 9 iunie.  

Automobilele expuse vor fi diponibile pentru sesiuni de drive-test, iar agentii leasing UniCredit vor oferi informatii despre intregul parc auto. In plus, pe langa discountul preferential de 5%, organizatorii mai ofera un avantaj: posibilitatea platii prin leasing financiar, leasing operational sau credit auto.

Search

aprilie, 2024