Start inscrieri la Red Bull BC One Cypher Romania!

Vanatoarea pentru urmatorul campion mondial de breakdance a inceput in toata lumea, iar acum a venit si timpul Romaniei sa recruteze cel mai talentat B-Boy. Cine va reprezenta tara noastra la finala regionala Red Bull BC One din Ucraina si poate chiar si la finala mondiala din Coreea de Sud vom afla duminica, 16 iunie 2013, intr-un eveniment cu si despre breakdance care se va desfasura in Bucuresti.  

Anul trecut, Franke ne-a reprezentat la finala regionala din Rusia, iar Bugy a fost la un vot distanta de castigarea etapei locale Red Bull BC One Cypher. Cine va fi anul acesta cel mai bun B-Boy local din arena?

Astfel, pana pe 14 iunie te poti inscrie la Red Bull BC One Cypher Romania pe www.redbull.ro/bcone. Pe 15 iunie vor avea loc calificarile locale, in cadrul competitiei Back  in Action 7th Edition.  Cei mai buni 16 B-Boys/B-Girls vor ajunge in Finala Nationala, care se va desfasura pe 16 iunie, in Bucuresti. Un prestigios juriu format din B-Boys respectati in intreaga lume va decide cine va reprezenta Romania la calificarile regionale, din Ucraina.

De la prima editie, in urma cu zece ani, Red Bull BC One si-a dobandit reputatia de a fi primul Campionat unu la unu de B-Boying. Prima intalnire mondiala a celor mai buni B-Boy  a avut loc in Elvetia, iar de atunci comunitatea s-a extins enorm. Ca o perpetuare a mostenirii acestui eveniment, echipa Red Bull BC One All Stars a fost formata in 2010, crescand de la formula originala de patru, la  noua dansatori renumiti la nivel international, toti fiind veterani ai acestei competitii. Acestia calatoresc in jurul lumii pentru a sustine workshopuri de invatare, pentru arbitraj si pentru a participa la battle-uri. In acelasi timp, ei servesc drept sursa de inspiratie si ajuta la educarea noilor generatii prin impartasirea pasiunii si cunostintelor despre B-Boying – unul dintre elementele originale ale curentului hip-hop.

Anul trecut s-a inregistrat cel mai mare succes al Red Bull BC One de pana acum: 60 de evenimente cypher in 52 de tari, cu mai mult de 1.000 de B-Boy pregatiti pentru confruntare. In finala campionatului mondial din 2012, francezul Mounir a dus acasa premiul obtinut in Rio de Janeiro, invingandu-l pe ultra-creativul Differ, din Coreea de Sud.  

Castigatorii evenimentelor Cypher din fiecare tara vor avea ocazia sa concureze in una dintre cele sase etape de calificare, incercand asadar sa ajunga in Finala Mondiala.  

Intra pe redbullbcone.com pentru a afla stiri locale si informatii despre cum poti participa.

Search

mai, 2024