Revolutia SkirtBike la Iasi

Sa nu va programati absolut nimic in week-end, fetelor! Pe 2 iunie 2013, biciclistele din 11 orase din tara isi dau intalnire la cea de-a treia editie a evenimentului SkirtBike! Ce poate fi mai frumos decat sa vezi pe strazile orasului o coloana numeroasa deplasandu-se intr-o mare de baloane, panglici, flori si culori, in care protagonistele sunt amazoane gatite si dichisite, pedaland cu eleganta?

Intalnirea de la Iasi va avea loc in Parcul UMF, la ora 11:00. Aici ne vom impodobi bicicletele, fotografii ne vor surprinde atat pe noi cat si bicicletele noastre cochete si vom face inscrierile pentru tombola. La ora 12:00 vom pleca pe traseul: Bd. Independentei – Str. Elena Doamna – Bd. Tudor Vladimirescu – Bd. Primaverii – Bd. Socola – Podu Ros – Palatul Culturii.

Coloana va fi insotita pe tot parcursul traseului de o masina a Politiei, iar ritmul va fi unul lejer, de plimbare, oferind astfel traficului iesean o pata de culoare si de voie buna. De la Palat ne vom deplasa apoi spre parcul Teatrului National unde vom zabovi putin ca intr-o zi de sarbatoare. Fetele vor primi apa minerala si fursecuri si vor fi invitate sa ramana si pentru tragerea la sorti pentru tombola cu premii.

Pregateste-ti, asadar, bicicleta, rochita vesela si esarfa sau palaria, indrazneste sa-ti iei sandale cu toc si umple-ti cosuletul cu flori! Vino cu noi la aceasta sarbatoare, caci in orasul nostru SkirtBike a devenit simbolul feminitatii pe bicicleta!  

Sursa: Facebook

Search

aprilie, 2024