Cezar Ouatu a ocupat locul 13 in finala Eurovision 2013!

Concursul Eurovision 2013 a adus in fata publicului 26 de finalisti care s-au intrecut in prestatii care mai de care mai indraznete. Din pacate pentru romani, finala s-a suprapus cu un eveniment care i-a scos pe cei mai multi din casa, si anume Noaptea Muzeelor, asa ca probabil audienta a fost destul de redusa aseara in Romania. Cu toate acestea, noi nu am fi putut sa-l ajutam prea mult pe reprezentantul nostru pentru ca voturile sale trebuiau sa vina din partea celorlalte tari. 

Din pacate nu prea au venit, el primind doar 65 de puncte din partea a doar 13 tari din cele 39 votante. Putin sau mult, acestea i-au adus locul 13, adica fix la sfarsitul primei jumatati a clasamentului format din cele 26 de tari participante. Putem sa ne consolam cu ideea ca am terminat mai sus decat tari care au mai castigat in trecut trofeul dar asta nu are prea mare relevanta.

Cu siguranta criticile primite de catre Cezar din partea presei din Romania si lipsa de sustinere au condus la o scadere a imaginii sale si daca noi nu am reusit sa avem incredere in el, nici n-aveam cum sa avem pretentia ca altii sa aiba. Vecinii nostri de peste Prut au oferit 10 puncte in timp ce noi le-am oferit 12 ca de obicei, insa in rest nicio alta tara vecina cu Romania nu ne-a acordat puncte. Grecii ne-au oferit si ei 10 puncte, probabil pentru ca vor sa ne atraga iar in vacante pe plajele lor. 🙂

In final spunem ca Cezar a incercat, a cantat bine, nu s-a intimidat, n-a uitat versurile iar show-ul sau a fost apreciat. Mai mult pe youtube decat in realitate dar e bine si-asa. Succes Romania la Eurovision 2014 si felicitari Danemarcei, marea invingatoare de anul acesta. Nu va mai dam melodia lui Cezar, probabil o stiti deja, va oferim in schimb clipul castigatoarei!  

Sursa foto: Antena3.ro

Search

aprilie, 2024