Incepe FEStudIS, singura sesiune asteptata!

Astazi, 14 mai 2013, incepand cu ora 18.00, tinerii ieseni incep, in mod oficial, cea mai asteptata sesiune, prin parada traditionala a organizatiilor studentesti. Sute de studenti vor marsalui din campusul Tudor Vladimirescu pana in fata Universitatii de Medicina si Farmacie, urmand sa se intoarca in fata complexului Iulius Mall. Aici, tinerii participanti se vor bucura de un concert sustinut de trupa Alternosfera din Republica Moldova.  

Traseu:

  • b-dul Tudor Vladimirescu (parcarea Facultatii de Chimie din cadrul Universitatii Tehnice din bdul Dimitrie Mangeron nr. 73) – str. Elena Doamna – Tg. Cucu – bdul Independentei – Universitatea de Medicina si Farmacie si retur.

Asteptat este si evenimentul de miercuri, 15 mai, cand studentii ii vor admira pe soferii profesionisti la Expo&Burn. Astfel, de-a lungul intregii zile (orele 10.00-22.00), in incinta Centrului Comercial FELICIA, se vor strange pasionatii de masini, sportivii automobilisti, dar si curiosii dornici sa auda scartait de roti si sa simta miros de fum si motoare incalzite.  

Festivalul studentesc se va incheia luni, 20 mai, cu un concert marca Sukar Nation. FEStudIS 2013, unul dintre evenimentele preferate ale tinerilor, le ofera prilejul studentilor ieseni de a participa la activitati cat mai diverse: concerte, expozitii, traininguri, conferinte, concursuri, teatru, film, spectacole de varietati, intreceri sportive. 

Sursa: www.ziaruldeiasi.ro
Sursa foto: www.cronicadeiasi.ro

Search

martie, 2024