Concert caritabil cu Maria Raducanu si Vizi Imre la Iasi

Pe 23 mai 2013, de la ora 19.00, la Teatrul Luceafarul, iesenii sunt invitati sa participe la un concert caritabil exceptional, sustinut de una dintre cele mai sublime voci ale jazz-ului romanesc, Maria Raducanu, si Vizi Imre, unul dintre finalistii show-ului „Vocea Romaniei”.  

Dare to Dream,  eveniment organizat de echipa Philanthropics in colaborare cu Fundatia Serviciilor Sociale Bethany, Rotary si Rotaract, isi propune sa ajute 30 de copii cu nevoi speciale sa beneficieze de servicii de recuperare de kinetoterapie si logopedie in cadrul centrului fondat in 2012 de Fundatia Serviciilor Sociale Bethany.  Suma stransa din vanzarea biletelor va fi folosita pentru achizitionarea echipamentelor necesare activitatilor de recuperare si pentru plata serviciilor oferite de specialistii in kinetoterapie si logopedie.  

Maria Raducanu

Este una dintre cele mai apreciate prezente din jazz-ul romanesc, impresionand prin expresivitatea vocii sale si muzica plina de rafinament. Prin stilul nonconformist abordat, isi provoaca de fiecare data publicul la sinceritate, deschidere si decliseizare si reuseste sa emotioneze prin prestatiile sale. La concertul din 23 mai, Maria Raducanu va fi acompaniata de Chris Dahlgren (contrabas) si Mehdi Aminian (fluiere persane, sethar).    

Vizi Imre

Vizi Imre a fost, printre altele, profesor suplinitor, basist autodidact, ba chiar si actor. Pana nu demult, canta impreuna cu Andarcavar Bend pentru 100-150 de oameni, iar odata cu drumul spre finala concursului „Vocea Romaniei”, a ajuns sa fie urmarit la televizor de 3 milioane de romani per editie. Insa, inainte de toate, Vizi Imre e un mare iubitor de muzica.  

Biletele pentru concertul caritabil pot fi cumparate din incinta FEAA, de la cafeneaua Acaju, galeriile Grumazescu, dar si din Iulius Mall (etajul 2), in zona Carturesti.  

Pentru mai multe detalii legate de eveniment, va invitam sa accesati pagina oficiala a evenimentului Dare to Dream

Sursa: www.daretodream.ro

Search

mai, 2024