Se asfalteaza strazile din Iasi

Incet, incet – si vom vedea cat de sigur – lucrurile incep sa se miste in directia potrivita si in orasul nostru. Mai multe strazi importante din zona centrala a Iasului au fost acoperite sau sunt in curs de a fi acoperite cu un nou covor asfaltic. De altfel, va spuneam zilele trecute ca pe bulevardul Independentei s-a turnat asfalt dupa o perioada destul de indelungata de ignorare a gropilor de pe acea artera. Strada Elena Doamna a fost primul drum peste care a fost turnat asfaltul.  

SC Constructii Feroviare (SCCF) a inceput asfaltarile si dinspre santierul din Fundatie spre Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa”. Totodata, un tronson din strada Toma Cozma, cuprins intre Petru Poni si strada Manolescu, a fost inchis.

Accesul dinspre Pacurari spre Copou se va face cu dificultate din cauza lucrarilor. Soferii care vin dinspre Copou pe la Liceul Negruzzi si vor sa ajunga la Piata Pacurari trebuie sa coboare pe la AMRS. Accesul catre biserica Toma Cozma este restrictionat. 

Alesii locali au anuntat ca activitatile care tin de refacerea marcajelor rutiere s-au intensificat si urmeaza ca saptamana viitoare, acestea sa fie finalizate. Trasarea marcajelor este facuta de SC Loial Impex SRL din Suceava si SC Citadin, firme care mai au inca pe stoc vopsea suficienta pentru a acoperi circa 8.500 de metri patrati.  

Sursa: www.bzi.ro Sursa foto: Iulian Oancia

Search

aprilie, 2024