12 mesaje trimise de Paste

Stim ca nu suntem singurii care am inceput de astazi dimineata sa primim mesaje care mai de care mai vesele, pline de urari de bine si “iepurasi de ciocolata”. Ei bine, se pare ca romanilor le place foarte mult sa trimita mesaje tip de fiecare data cand au ocazia si Pastele, Invierea Domnului nu face exceptie.

In urma unei mici cercetari, am gasit 12 mesaje ce se pare ca sunt foarte populare. Tu ce ai mai adauga la lista noastra?  

1. „Iisus Hristos sa-ti fie alaturi in reinvierea si renasterea credintei si vietii tale! Hristos a inviat!”

2. „Umbla veste-n tot orasul
     Cum ca vine iepurasul
     Sa v-aduca pe-nserat
     Paste bun si Luminat!”

3. „De Pasti cand zorile s-aprind si la biserici clopotele bat, din inima iti zic Hristos a Inviat!”

4. „Un iepuras cu boticul alb. A venit la voi in prag. Sa v-aduca oul rosu, care sa va umple cosul. Ciocniti? Hristos a Inviat!”

5. „Paste mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-o scumpit, iar iubitul iepuroi sa v-aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate.”

6. „Un gand curat, un miel impanat, un ou inrosit, cozonac indulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS VA INVIAT!”

7. „Nespusa bucurie a Invierii Domnului sa se salasuiasca intru noi, iar Hristos Cel ce a biruit moartea sa reverse asupra noastra viata, sanatate, pace, belsug de bucurii duhovnicesti si intru toate buna sporire.”

8. „Invierea este un act divin ce da o noua existenta firii noastre, un fapt care ne priveste pe noi, ne este data sa o dobandim si sa o intelegem. Fie ca astfel sa devenim mai curati si mai buni. Hristos a inviat!”

9. „Fie ca spiritul Sfintelor sarbatori de Paste sa va aduca lumina, caldura in suflet si multe momente pline de fericire si bucurie alaturi de familie si cei dragi! Hristos a Inviat!”

10. „Cu Iepurasul mustacios, esti de Paste Norocos, cadouri multe si bucurie, va aduce in farfurie.”

11. „Iepurasul mustacios, si-a luat ciorapii pe dos, si mi-a zis in doua soapte, sa-ti dau un mesaj de Paste””

12. „Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre… PASTE FERICIT!” 

Cu toate mesajele de mai sus, noi spunem ca si un simplu „Hristos a inviat!” este de ajuns uneori. Voi ce parere aveti?

Search

mai, 2024