RATP reduce programul la tonete

Finalizarea programului de amplasare a automatelor pentru bilete RATP a dus la reducerea timpului de lucru la tonetele traditionale. Astfel, incepand de saptamana aceasta, in zilele de sambata, duminica si cu ocazia sarbatorilor legale, toneta din Tudor Vladimirescu va fi inchisa, iar cele din Podu Ros, Universitate si Piata Unirii vor functiona in intervalul 09.00 – 17.00, cu trei ore mai putin decat de obicei.  

Reprezentantii RATP sustin ca aceasta masura este o consecinta fireasca a faptului ca iesenii s-au obisnuit cu utilizarea automatelor de bilete, amplasate in 10 puncte din oras: Piata Unirii, Universitate, Podu Ros, Moldova, Targu Cucu, Bloc Carmen, Tudor Vladimirescu, Dr. Savini, Gara, Frigorifer.  

Conform statisticilor RATP, in luna februarie a acestui an au fost vandute prin intermediul automatelor aproximativ 12.000 de bilete cu o calatorie, 7.851 de bilete cu doua calatorii si 165 de abonamente valabile pentru o zi.  

De asemenea, tot in aceasta saptamana va incepe o serie de lucrari la sine, fiind vizata asfaltarea portiunilor cuprinse intre liniile de tramvai unde s-a intervenit pentru efectuarea unor lucrari.   

Sursa: www.curierul-iasi.ro
Sursa foto: www.adevarul.ro

Search

aprilie, 2024