Aflati aici cat este amenda pentru gratar in loc neamenajat!

Atentie amatori de gratare!!! Dupa ce ieri v-am oferit o lista cu locurile in care puteti face gratare si v-am avertizat ca exista riscul sa fiti amendati de catre Politia Comunitara si Garda de mediu, astazi va informam si care este cuantumul amenzii. Ei bine, aceasta poate ajunge pana la 5000 lei si trebuie sa mai stiti ca nu se dau amenzi doar pentru aprinderea focului in loc nepermis, ci inclusiv pentru lasarea de deseuri si spalarea vaselor murdare in ape curgatoare sau in spatii neamenajate.

Atentie si la proprietatile private. Exista multe locuri care v-ar putea face cu ochiul si care sunt de fapt proprietati private. Riscati sa fiti alungati de proprietari in mijlocul mesei sau mai rau, riscati ca acestia sa cheme autoritatile si sa va amendeze. Recomandam o scurta investigare a zonei inainte sa intindeti mesele si sa aprindeti carbunii.

De asemenea, va mai prevenim si in legatura cu insectele. Incalzirea rapida a determinat reaparitia nesuferitilor tantari dar si a temutelor capuse asa ca mare mare atentie. Folositi creme de protectie. Soare poate fi si el inselator asa ca nu uitati sa va luati ochelarii de soare cu protectie UV si de asemenea folositi creme de protectie solara. Astazi vom avea temperaturi de peste 28 de grade si riscati sa suferiti arsuri de piele sau probleme cu ochii. Organismul nostru inca nu s-a obisnuit cu caldura si este sensibil.

Va dorim relaxare placuta si pofta buna la gratare. In incheiere, asa cum am promis ieri, va invitam sa vizionati cateva fotografii facute ieri la Ciric, complex ce va fi inaugurat saptamana viitoare. Insulita este inca disponibila pentru gratar si s-a reparat si podetul. Noi zicem sa porniti devreme daca vreti sa prindeti un gratar liber. De asemenea, si tabara de peste lac va asteapta!

Search

martie, 2024