Palas Iasi a fost desemnat Building of the Year

Ansamblul urbanistic Palas Iasi a fost premiat in cadrul celei de-a zecea editii a Central & Eastern European Real Estate Quality Awards (CEEQA), desfasurata pe 23 aprilie 2013, la Varsovia  

Competitia CEEQA este organizata de catre CEE Insight Forum impreuna cu ziarul britanic „Financial Times” si reprezinta unul dintre cele mai apreciate evenimente de business din Europa, la care participa peste 600 de companii din peste 40 de tari.  

Dezvoltat de compania Iulius Group, ansamblului Palas Iasi a primit Marele Premiu la categoria „Building of the Year” Europa de Sud-Est, „distinctie acordata in semn de recunoastere a contributiilor exceptionale aduse sectorului imobiliar, prin viziune, inovatie, capacitate de conducere si renumele in domeniu”. Totodata, Palas Iasi a castigat si la categoria „Retail Development of the Year” 2012.  

Proiectul companiei Iulius Group a concurat cu alte noua mari investitii din tari precum Polonia, Cehia, Slovacia si Bulgaria. Palas Iasi este singura investitie imobiliara din Romania premiata in cadrul evenimentului din acest an.  

Premiile CEEQA sunt organizate cu scopul de a recunoaste si promova performantele extraordinare din domeniul afacerilor, in cadrul tuturor segmentelor de piata, precum si cele mai bune proiecte imobiliare finalizate in cursul unui an. Premiile acopera activitatile si succesele din 18 tari din Europa Centrala si de Sud-Est si sunt jurizate de un comitet de elita, format din specialisti de la companii de top, active in toate segmentele sectorului economic.

 

Sursa: www.cronicadeiasi.ro
Sursa foto: Facebook

Search

aprilie, 2024