33 de ani de Channing Tatum

Actor american si producator de film, Channing Matthew Tatum si-a inceput cariera in lumina reflectoarelor ca model. Pasiunea pentru actorie a venit dupa cateva spoturi publicitare, muzicale si roluri mici in seriale de televiziune. Rolul de dansator in videoclipul lui Ricky Martin „She Bangs” a fost cel care i-a oferit o serie de colaborari pe partea de film.  

A absolvit Liceul Catolic Tampa in 1998 si a fost declarat cel mai atletic licean. Bursa pe care a obtinut-o la Glenville State College, din Virginia nu l-a incantat si a refuzat-o. S-a intors acasa si a avut cele mai bizare slujbe, printre care si cea de stripper.

In 2004, Tatum şi-a inceput cariera actoriceasca, aparand intr-un episod din serialul de televiziune „CSI: Miami”. Primul sau rol a fost in filmul „Coach Carter” din 2005, interpretand personajul lui Jason Lyle, un jucator de basket, alaturi de Samuel L. Jackson. In anul 2006, Tatum a jucat in „Step Up” rolul unui dansator rebel de hip-hop, a carui partenera este o balerina aflata in formare profesionala. Din filmografia sa mentionam filmele „Public enemies”, „G.I. Joe: The Rise of Cobra”, „Dear John”, „The Vow”, „21 Jump Street”.  

Anul 2013 a fost extrem de benefic pentru actor, avand in vedere multitudinea de pelicule lansate si cele care inca mai urmeaza. Printre acestea se afla si „G.I. Joe: Retaliation”, dar si o continuare pentru „21 Jump Street”.  

Echipa InOras.ro ii ureaza „La multi ani”!  

Sursa: www.ro.wikipedia.org
Sursa foto: www.fanpop.com

Search

mai, 2024