Byron a lansat la Iasi noul album

Vineri, 12 aprilie a.c., in sala mare a Casei de Cultura din Iasi Trupa Byron a sustinut un concert extraordinar. Cu toate ca vremea a fost mai capricioasa, spectatorii s-au aratat interesati si au participat la concert in numar foarte mare.

Prin acest eveniment, Byron si-a lansat cel de-al patrulea album bilingv, engleza si romana, „30 Seconds of Fame / 30 de secunde de faima”. Timp de doua ore si un bis binemeritat, publicul a cantat alaturi de artisti melodii ca “Perfect”, “Lunatici”, “Granita-n ranita”.

Din compozitia trupei Byron fac parte Dan Byron, Costin Oprea, 6fingers , Laszlo Demeter si Dan Georgescu. Baietii au facut un spectacol veritabil intrucat au cantat, alternativ, la 10 instrumente muzicale: chitara, mandolina, flaut, xilofon, tobe, acordeon, percutie, clape, bass, iar vocea solistului a facut ca rockul sa suna mai bine decat il stiam noi.

Noul album a facut parte dintr-un concert de promovare ce a poposit in cinci orase: Bucuresti, Timisoara, Targu Mures, Cluj si Iasi.

In continuare va lasam sa va delectati cu cateva fotografii din timpul concertului si va invitam sa ascultati Byron! 

Search

mai, 2024