Deer, o colaborare marca Fine, It’s Pink feat. Cosmin Agache

Luna aprilie ne-a adus o noua colaborare pe piata muzicala locala: iesenii de la Fine, It’s Pink featuring Cosmin Agache, baiatul-minune din primul sezon al concursului „Romanii au talent”, o adevarata masinarie de beatbox. De altfel, dupa participarea la acest show, ajungand pana in finala, Cosmin si-a perfectionat tehnica vocala cu care s-a facut atat de cunoscut. In 2012, a participat la campionatul Romanian Beatbox Battle, unde a obtinut locul al doilea.  

Melodia „Deer” este una dintre compozitiile originale ale trupei Fine, It’s Pink, o impletitura intre stilul indie/folk-rock cu influente trip hop si electro si ritmul energizant al lui Cosmin.  

Pe cei de la Fine, It’s Pink ii puteti vedea si auzi sambata, 13 aprilie, la Baia Turceasca, unde publicul va avea parte, in premiera, de cele trei piese proprii ale formatiei: Argentina, Blur si Deer.  

Fine, It’s Pink (Ioana Lefter – voce, Alexandru Barnea – chitara, Daniel Mancas – synth & samples, Eduard Butucel – sound design, cu Iustin Surpanelu la vizualuri) au aparut oficial in peisajul muzical iesean in decembrie 2011. Cu fiecare concert live pe care il sustin în cafenelele iesene, prin reinterpretari aparte ale melodiilor semnate la origini de Daughter, Phantogram sau Alt-J, iesenii devin tot mai cunoscuti si mai placuti.  

Vezi in videoclipul de mai jos cum suna si cum se simte melodia „Deer”. Noua ne-a dat fiori, de aceea asteptam cu nerabdare lansarea oficiala!

Search

mai, 2024