Premiera la Ateneul Tatarasi: Criminal … pe bune

Pe 31 martie, de la ora 19.00, va sfatuim sa va eliberati agenda de intalniri si sa veniti la Ateneul Tatarasi pentru a viziona un spectacol de teatru „dupa o idee de ceva musical d’asta americanesc”. „CRIMINAL … PE BUNE”, in regia lui Octavian Jighirgiu este un spectacol realizat cu 16 studenti-actori in an terminal, de la Facultatea de Teatru a Universitatii de Arte „George Enescu” din Iasi.

Tinerete, buna dispozitie, un scenariu intrigant, dans, lumina, si multa muzica. Aceste ingrediente sunt mixate intr-un tot care isi propune sa devina un eveniment singular al peisajului teatral iesean. Astfel, spectacolul se inscrie pe o linie urmata de multi dintre regizorii importanti ai momentului, cea a musicalului.

„CRIMINAL … PE BUNE” este o adaptare a celebrului musical „CHICAGO” si prezinta o perioada decadenta de inceput de secol XX, in care scandalosul creeaza vedete, poveste care este la fel de valabila si in ziua de astazi.

Presarat cu realism psihologic si parodic, burlesc si grotesc in doze masurate, acest spectacol trateaza imoralitatea societatii in care traim, o lume indecenta in care valorile au fost inversate si faptele scandaloase sunt motive de mandrie si repere de urmat in „atingerea” celebritatii.  

Regia: Octavian Jighirgiu

Pregatire muzicala: Alexandru Petrescu

Coregrafia: Oana Sandu si Ligia Delia Grozdan

Asistent regie: Laura Bilic

Distributie: Alexandra Acalfoae, Silvia Bejan, Loredana Bran, Doru Calin, Sorin Cimbru, Toma Moraru, Dumitru Florescu, Codruta Huma, Catalina Manole, Madalina Munteanu, Andreea Olaru, Anca Pascu, Alexandru Tatu, Daniela Tocari, Radu Vasiliu, Diana Voian

Preturi bilete:

  • 15 lei
  • 10 lei pentru elevi, studenti si pensionari

Rezervari online: www.ateneutatarasi.ro

 

Asadar, cu cine ne vedem la „CRIMINAL … PE BUNE”?

Search

mai, 2024