Fani Game of Thrones, asteptarea a luat sfarsit!

Saptamana aceasta va fi, cu siguranta, una care va trece extrem de greu pentru fanii Game of Thrones („Urzeala Tronurilor”), intrucat sezonul al treilea va fi disponibil pe micile noastre ecrane din 1 aprilie, pe postul HBO, la o zi distanta de premiera  din S.U.A.  

Serialul care a creat dependenta si a cucerit milioane de fani in cei doi ani de la debut, se intoarce in sezonul trei cu personaje noi si cu o atmosfera mai rece ca niciodata intre casa Lannister si casa Stark.    

Game of Thrones prezinta povestea a sapte familii ce se lupta pentru obtinerea tronului intr-o lume dominata de lupi si dragoni. Serialul s-a bucurat de un succes enorm in Statele Unite, aproximativ patru milioane de americani urmarind seriile difuzate de HBO, iar mult mai multi au descarcat de pe internet cel putin un episod anul trecut, Game of Thrones devenind cel mai piratat serial al anului 2012.

Sezonul 3 din Game of Thrones va urmari evenimentele din cartea „A Storm of Swords” („Iuresul sabiilor”) a lui George R. R. Martin. Acesta prezinta ani intregi de gheturi si zapezi, dar si cum Cele sapte Regate din Westeros sunt prinse intr-un razboi civil. Viitorul rege Renly Baratheon (Gethin Anthony) a fost asasinat, iar aliantele s-au schimbat. Crudul rege-adolescent Joffrey Baratheon (Jack Gleeson) a castigat o victorie importanta asigurandu-si alianta cu Casa Tyrell, iar sustinatorii sai l-au invins pe Stannis, unchiul lui, intr-o batalie epopeica, asa ca acum Joffrey are cele mai mari armate de pe taram, iar triumful lui pare asigurat.

Creat de David Benioff si D.B. Weiss, Game of Thrones a primit 13 nominalizari la Emmy si 2 la Globurile de Aur, fiind aclamat pentru atmosfera superba, intriga captivanta si interpretarile fantastice ale actorilor, dar criticat pentru scenele de nuditate si violenta.    

Sa vedem, avem fani Game of Thrones pe aici? 

Sursa: www.procinema.ro / www.adevarul.ro
Sursa foto: www.sfx.co.uk

Search

mai, 2024