42 de ani de Johnny Knoxville

Philip John Clapp, cunoscut mai degraba sub numele Johnny Knoxville, este unul dintre cei mai mari „bufoni” ai Hollywood-ului, dar si cel mai controversat dintre ei. Unul dintre creatorii „virusului Jackass”, serialul difuzat de MTV care surprinde diferiti indivizi ce fac cele mai nebunesti, mai prostesti si mai periculoase lucruri de pe planeta,  Knoxville a reusit sa adune de-a lungul timpului o echipa de cascadori ai rasului, unii mai curajosi decat ceilalti.  

Dupa absolvirea liceului, Knoxville s-a mutat in California cu gandul de a deveni un mare actor. Dorinta sa nu s-a implinit pe loc, el reusind sa prinda doar cateva roluri in diferite spoturi publicitare. Pentru ca aceasta cariera nu promitea prea multe, actorul s-a apucat de scris articole pentru diverse reviste. Articolul despre un echipament de auto-aparare, testat pe el insusi, si preluat apoi de revista si canalul de videoclipuri „Big Brother” a fost cartea castigatoare care l-a pregatit pentru toate provocarile pe care urma sa le intalneasca in „Jackass”.

A fost lasat inconstient de 3 ori in timp de filma „Jackass – The Movie” (2002), are o cicatrice pe scalp capatata de la boxerul profesionist „Butterbean” si multe alte semne de care actorul este destul de mandru.  

Pe langa franciza „Jackass”, proiectul sau de suflet si de trup, Knoxville a facut o impresie bunicica si in alte pelicule, precum „Coyote Ugly”, „Men in Black II”, „Big Theft”, „Killshot”, „Nature Calls”, iar anul acesta are loc premierea filmului „The Last Stand”, in care Johnny  joaca alaturi de Arnold Schwarzenegger.  

Echipa InOras.ro ii ureaza „La multi ani”, dar si mult noroc in toate cascadoriile sale! 

Sursa foto: www.starscolor.com

Search

mai, 2024