Noutati de la Facebook: like sau dislike?

Introdus in urma cu peste un an, Timeline a creat mare valva printre utilizatorii de Facebook la acel moment. Multi nu au fost de acord cu schimbarea insa, cu trecerea timpului, noua interfata a fost adoptata de tot mai multa lume. De cateva zile, reteaua de socializare incearca un nou design pentru Timeline, valabil doar pentru Noua Zeelanda. Pana la sfarsitul anului, daca toate testele merg bine, schimbarile vor fi introduse si in SUA, si in Europa.  

Dupa cum veti putea vedea in galeria de imagini, noul Timeline este mult mai simplu decat cel din prezent, schimbarile majore avand loc in bara cu file personale: About, Friends, Pictures etc. Au disparut fotografiile care reprezentau aceste casete, ele fiind inlocuite cu text.  

Au fost schimbate si anumite functii, cum ar fi cea de abonare la fluxul de stiri. Cei care vor sa-ti fie fani, vor trebui sa intre in fila About pentru a se abona la pagina. Fila Pictures dispare de deasupra Timeline-ului, dar apare in partea stanga.  

In noul Timeline, paginile pe care le apreciezi si aplicatiile pe care le folosesti sunt disponibile pe partea stanga. De asemenea, se va pune un accent mai mare pe aplicatia de note personale. Pentru o interactiune cat mai mare, Facebook introduce si cererea de like-uri, astfel incat, la publicarea unui articol pe Facebook de pe un site care are pagina pe reteaua sociala, vei fi informat ca poti sa si apreciezi pagina respectiva.  

Totodata, Facebook pregateste pentru 7 martie 2013, la sediul din Menlo Park, California, un eveniment special, in cadrul caruia sa prezinte publicului noua interfata grafica a News Feed-ului.  

Voi ce spuneti? Va plac schimbarile pregatite de Facebook?  

Sursa: www.mashable.com

Search

mai, 2024