Skin Music Lounge – Marea Deschidere

Apropiindu-se cu pasi repezi de cel de-al saptelea an de existenta, Skin Music Lounge ne invita astazi, 1 Martie 2013, incepand cu ora 23.45, la Marea Deschidere a clubului, intr-o atmosfera de zile mari, dar si intr-un nou spatiu – fostul XS Club, pe strada Sf. Lazar, nr. 27!

Skin s-a deschis in Iasi in anul 2006, printr-o petrecere de lansare „Radio Guerrila” Iasi. Renumele clubului a fost construit de-a lungul timpului prin intermediul celebritatilor din lumea muzicii care i-au calcat pragul – Holograf, Smiley, Puya, Vama, Matteo, Guess Who si Grasu XXL, Loredana Groza si multi alti DJ-i recunoscuti la nivel national si international. De asemenea, clubul organizeaza pentru publicul sau o multime de petreceri tematice care le ofera participantilor ocazia sa se costumeze sau sa-si etaleze talentele de dansatori.

Cu o amenajare inedita, standarde inalte si evenimente de calitate, Skin Music Lounge a reusit sa iasa in evidenta si sa fie locul de intalnire al tinerilor care sunt atrasi de viata mondena.

Important de mentionat este faptul ca Skin are doua „personalitati” care se completeaza una pe cealalta intr-o armonie vibranta. Daca toamna si primavara clubul ne invita sa-i simtim ritmurile intr-un spatiu inchis, dar extrem de sic, pe timpul verii situatia sta cu totul altfel. Skin Summer Lounge isi deschide portile in fiecare vara la baza de Agrement Ciric, unde te pofteste la nopti intense si racoroase, asezonate cu muzica selecta si licori care intrec gradele de afara.

Asadar, intrebarea noastra e simpla: cu cine ne vedem diseara in Skin Music Lounge?!

Search

aprilie, 2024