Mobile World Congress 2013 – lumea fascinanta a telefoanelor

Cel mai important targ dedicat telefoanelor, Mobile World Congress 2013, va incepe pe 25 februarie si se va desfasura la Barcelona, timp de trei zile. Toate brandurile puternice vor fi prezente la acest eveniment si vor ocupa o hala de doua ori mai mare decat cea de anul trecut cu cele mai noi si performante tehnologii.

In anii trecuti, Mobile World Congress a fost dominat de telefoane cu sistemul de operare Android. Nume mari precum Samsung, Nokia, Sony, LG sau HTC s-au straduit sa le aduca fanilor gadgeturi spectaculoase. In 2012, la MWC s-au lansat telefoanele din seria HTC One, LG a adus Optimul 4X HD, iar Nokia a impresionat, la randul sau, cu modelul 808 PureView, dotat cu o camera de 41 MP.

Noutatile asteptate la Mobile World Congress 2013

LG pregateste pentru editia din acest an un succesor al lui Nexus 4 cu un procesor cu totul si cu totul special, un quad-core la 2 GHz, pe un sistem de operare Android Key Lime Pie si un ecran de 4,7 inch, dar si smartphone-uri cu Windows 8, un sistem de operare care incepe sa prinda.

Si cei de la HTC vor sa se remarce la MWC 2013, prin modelul M7, care de asemenea se spune ca ar avea procesor quad-core. Smartphone-ul ar urma sa aiba un ecran de 5 inch si o camera de 13 MP.

Din partea Samsung, toata lumea asteapta in continuare sa vada cum va arata Galaxy SIV, insa nici MWC 2013 nu va fi locul in care se va face aceasta dezvaluire. In schimb, producatorul din Coreea de Sud va aduce in fata tablete, dar si telefoanele cu sistemul de operare Tizen OS, bazat pe Linux.

Compania Nokia este asteptata la Barcelona cu modelul EOS, despre care se spune ca face poze la fel de spectaculoase ca un DSLR, dar si cu Lumia 610, un model low-cost, si Lumia 900.

Produsele cu care Huawei, ZTE si BlackBerry isi vor umple standurile raman un mister, pentru moment, insa cu siguranta acestia le pregatesc o multime de surprize fanilor. 

Sursa: www.yoda.ro

Search

mai, 2024