Cea mai mare fotografie panoramica din lume

Compania 360Cities a realizat cea mai mare fotografie panoramica din lume – panorama Londrei de pe Turnul BT (British Telecom), de la etajul 29. S-a dorit realizarea acestei fotografii pentru a marca incheierea anului olimpic si a celui paralimpic 2012, doua evenimente globale gazduite de capitala Marii Britanii.  

Rezultatul final a aparut dupa trei luni de munca si 320 de miliarde de pixeli si a fost pus la dispozitia utilizatorilor sub forma unei harti interactive a Londrei, in cele mai mici detalii ale sale. Daca aceasta fotografie s-ar printa, ar acoperi in intregime Palatul Buckingham!  

Cele 48 600 de mii de poze individuale care alcatuiesc fotografia gigant, surprind detalii ale Londrei pe o raza de 32 de kilometri.  Singurul loc din Londra ce nu este vizibil, este chiar cladirea din care s-au realizat fotografiile, turnul BT, al zecelea imobil ca inaltime din oras.  

Cei trei fotografi au folosit patru camere foto Canon EOS 7D.    

Va invitam sa va „pierdeti” si voi in imaginea panoramica a Londrei si sa descoperiti detalii interesante ale orasului aici.

Sursa: www.dailymail.co.uk

Search

mai, 2024