44 de ani de Jennifer Aniston

Nascuta in California, Jennifer Aniston este una dintre cele mai cunoscute actrite de comedie de la Hollywood. Cel mai important rol al sau, care a facut-o celebra , este cel din sitcom-ul „Friends” (1994-2004).  

Studiile si le-a facut la scoala Rudolf Steiner si Liceul de Muzica si Arta Dramatica „Fiorello H. LaGuardia” din Manhattan. A jucat in productii care nu au fost prezentate pe Broadway, cum ar fi „For Dear Life and Dancing on Checker’s Grave”. In aceeasi perioada, a avut mai multe job-uri part-time, printre care  ospatarita, operator telefonic si curier.  

In 1996 a fost apreciata pentru prestatia sa din filmul independent „She’s the One”, dar si din „Office Space” (1999), „The Good Girl” (2002) si „Friends with Money” (2006). Cariera sa de actrita a fost a luat un avant important odata cu lungmetrajele „Bruce Almighty”, „Along Came Polly”, „The Break-Up” si „He’s Just Not That Into You”.  

Dupa aparitia in filmul horror „Leprechaun”, Aniston, descurajata de reactiile publicului si presei de specialitate a vrut sa renunte la cariera de actrita. Decizia sa s-a dovedit a fi una pripita pentru ca a reusit sa ia castingul pentru sitcom-ul „Friends” care a avut un succes extraordinar, aducandu-i titlurile de „Cea mai simpatica” si „Cea mai frumoasa” femeie de la Hollywood.  

Desparţirea de celebrul actor Brad Pitt, dupa sapte ani de relatie, a aruncat-o pe Aniston intr-un con de umbra, care a fost depasit prin obtinerea unor roluri in diferite comedii romantice si filme comerciale. Filmografia sa recenta mai cuprinde si alte pelicule de succes, cum ar fi „Love Happens”, „The Bounty Hunter”, „Horrible Bosses”, „Wanderlust”.  

Echipa InOras.ro ii ureaza „La multi ani” si cat mai multe roluri cu care sa ne incante!

Search

mai, 2024