41 de ani de Gabriel Macht

Nascut in Bronx, New York, Gabriel Macht a calcat pe urmele tatalui sau in ceea ce priveste cariera de actor. A debutat in lumea filmelor inca de la varsta de 8 ani. A absolvit liceul „Beverly Hills High School” din Beverly Hills in anul 1990 si a urmat cursurile Scolii de Arte Dramatice Carnegie Mellon din Pittsburgh in anul 1994.  

In 2004 s-a bucurat de aprecierile criticilor din industria filmului, pentru interpretarea sa din primul film artistic memorabil, in care i-a avut ca parteneri pe John Travolta si Scarlett Johansson, „A Love Song for Bobby Long”.

Macht a jucat si in filmul „The Spirit”, regizat de Frank Miller, „Middle Men” si „Archangel”.  Printre alte filme in care Macht a detinut roluri de intindere se numara „The Good Shepard”, de Robert De Niro, „Because I Said So”  alaturi de Mandy Moore si Diane Keaton,  „The Recruit” cu Colin Farrell si Al Pacino, „Bad Company” alaturi de Anthony Hopkins si Chris Rock, „Behind Enemy Lines” cu Owen Wilson si Gene Hackman, dar si in filmul regizorului Les Mayfield, „American Outlaws” cu Colin Farrell, Scott Caan si Ali Larter.  

Cariera sa de actor a luat un avant deosebit mai ales din 2011, datorita rolului sau din serialul „Suits”, o poveste despre sistemul de drept din SUA, dar in care sunt prezentate o serie de aspecte surprinse si desprinse din lumea avocaturii: tactici de negociere, stiluri de management si leadership, instrumente de motivare.  

Actorul  preferat al lui Gabriel Macht este renumitul John Travolta. Printre hobby-urile lui Macht se numara biliardul, snowboard-ul, actorul fiind si un fan infocat al echipei New York Yankees.

 

Echipa InOras.ro ii ureaza „La multi ani” si o multime de roluri de succes!

Search

mai, 2024