Preturi mai mici cu pana la 70% in magazinele Palas Mall

Cum era de asteptat, inceputul de an aduce cu sine o multitudine de reduceri. De la aceasta traditie nu se indeparteaza nici Palas Mall, care aduce vesti bune pasionatilor de shopping. Magazinele din cadrul ansamblului din centrul orasului au dat startul sezonului ofertelor de iarna. Cei care doresc sa-si reinnoiasca garderoba, sa-si completeze colectiile de accesorii, sa isi faca un cadou parfumat sau sa isi imbogateasca biblioteca sunt asteptati in Palas Mall la cumparaturi mai ieftine cu pana la 70%.  

Clientii care vor sa isi achizitioneze piesele vestimentare mult visate vor gasi preturi mai atractive cu pana la 70% in magazinele Nissa, New Look, Camaϊeu, Clockhouse si C&A. De asemenea, magazinele Bigotti, D’s Damat, Massimo Dutti, Stefanel, Tom Tailor, Tommy Hilfiger, Lee Cooper, U.S. Polo Assn, Casa Wanda, Guara, LC Waikiki, Motivi, Hervis Sports si Intersport au articole la care preturile s-au injumatatit. Oferte speciale se gasesc si in magazinele Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Zara, Seroussi si Nike. La capitolul lenjerie, Jolidon si Oysho propun cumparaturi cu pana la 70% mai avantajoase, Serena a redus preturile cu pana la 50%, iar Gatta cu pana la 40%.  

Promotiile colectiilor de iarna din Palas Mall continua si in magazinele de incaltaminte: Il Passo si Office Shoes pana la 60%, Humanic si Benvenuti pana la 55 %, CCC si Musette pana la 50%, Otter si Why Denis pana la 40%, iar Ecco cu pana la 30%.  

Pentru cei care adora parfumurile si cosmeticele, magazinele specializate au pregatit oferte tentante. In aceasta perioada, cumparaturile la Sephora si L’Occitane sunt cu pana la 70% mai ieftine, iar la Yves Rocher preturile scad cu pana la 50%.  

Cei care doresc bijuterii si accesorii din magazinele Palas Mall sunt asteptati la Swarovski, Kultho, Be In Time si Accessorize cu promotii de pana la 50%, in timp ce la Garel, Millefiori si Sevda sunt de pana la 30%.  

Si librariile Nemira si Carturesti au oferte atractive, iar Deco Blu a taiat pana la 40% din preturi. Electronice si electrocasnice la promotie se gasesc in magazinele Flanco, ACC Magnetics si Turbo Zone, iar aparatele de fotografiat Nikon de la Yelow Store sunt mai ieftine cu 44%.  

PALAS MALL ii asteapta pe ieseni, si nu numai, sa se bucure din plin de sezonul ofertelor de iarna, magazinele fiind pregatite sa inceapa noul an cu promotii fabuloase!

Search

mai, 2024