Salonul auto de la Los Angeles 2012

Marii producatori auto au venit la Salonul Auto de la Los Angeles din acest an cu oferte una si una, fie ca este vorba de autoturisme de dimensiuni mici, proiectate pentru traficul din oraș, fie de masini de 100.000 de dolari. Vedetele Salonului Auto sunt masinile electrice, pariul de viitor al producatorilor.

Unul dintre rasfatatii showului este modelul 500E de la Fiat, o masina electrica de dimensiuni mici. Constructorii mizeaza pe usurinta cu care automobilul se poate strecura in trafic. In plus, designerii spun ca au fost atenti si la aspectul exterior al vehiculului.

Fiat și General Motors sunt doi dintre producatorii care vor sa revolutioneze industria auto, odata cu prezentarea acestor modele electrice. O alta masina ecologica dupa care s-au intors toate privirile este noul tip de Chevrolet Spark. Evenimentul de anul acesta pune in valoare 30 de vehicule electrice. In plus, vor putea fi admirate masini care circula cu biocombustibil sau modele cu consum de benzina foarte scazut.

De asemenea, in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles se celebreaza si intoarcerea celebrului Jaguar pe piata masinilor sport, modelul F-Type. De la salon nu lipsesc nici bolizii de 100.000 de dolari. Unul dintre modele este propus de producatorul auto Fisker, care a venit la Los Angeles cu hibridul Karma, o realizare foarte mare pentru companie, intrucat acestia au avut probleme serioase din cauza bateriilor folosite pentru autoturism.

Salonul auto de la Los Angeles va fi deschis publicului intre 30 noiembrie si 9 decembrie. Organizatorii au oferit deja doua zile de avanpremiera, pentru a convinge cat mai multi vizitatori sa le calce pragul.

 

Sursa: www.digi24.ro
Sursa foto: www.autodtrada.md

Search

mai, 2024