Unde petrecem de Halloween in Iasi?

31 octombrie este noaptea in care dovleacul sculptat prinde viata si ne trimite la cele mai tari petreceri de Halloween din Iasi!

Incepem cu evenimentul „HelloWinner – Bu Hu Huu!!!” care va avea loc in Sala S.T.E.P. a Centrului de Informare Turistica din Piata Unirii, nr. 12. Incepand cu ora 16:00, ii veti putea urmari pe cei 20 de copii, beneficiari ai Centrului DIFAIN, cum impreuna se intrec in competitii specifice Halloween-ului.

Tot un eveniment legat de copii este organizat de Iulius Mall, in zona Carrefour Market, incepand cu ora 17:00. Princhindeii sunt asteptati alaturi de parinti sa primeasca bomboane si sa invete pasi de dans!

La Casa Universitarilor, de la 22:00, avem Halloween Party cu intrare libera si cu preturi rezonabile (3lei/shot-ul).

In schimb, daca esti costumat, in Underground ai parte de shot-uri gratis si de intrare libera incepand cu 21:00.

Un shot sangeros pregatesc si cei din Soho Coffe & Club pentru primii 50 de oameni care ajung la bar. Intrarea este libera, ora de deschidere a petrecerii este 22:00.

Ramanem pe Copou, unde Deja Vue te va intampina cu „vampirite sexy si vrajitoare provocatoare” incepand cu ora 20:00. Intrarea este libera iar cel mai „bizar” costum va fi premiat!

Ne mutam la Edly Caffe unde va asteapta un ambient autentic de Halloween incepand cu ora 21:00. Intrare libera!

Ultima, dar nu cea din urma, petrecere la care va trimitem este cea organizata de Club Motor! Incepand cu ora 21:00 ei va asteapta la petrecerea de Halloween unde daca nu aveti masca va puteti achizitiona la intrare. Intrarea este 10 lei iar de acesti bani primiti bon de consumatie!

Acum hai sa vedem unde mergeti de Halloween!

Search

aprilie, 2024