Spectacol „Hello Winner” de Halloween

Maine, 31 octombrie a.c., va avea loc la Centrul de Informare turistica, Sala S.T.E.P. , incepand cu ora 16:00 evenimentul “Hello Winner” menit sa marcheze sarbatoarea imprumutata- Halloween.

Centrul DIFAIN CSA Iasi, in colaborare cu Centrul de Informare Turistica, Asociatia S.T.E.P.  in Tourism, Primaria Municipiului Iasi si Directia de Asistenta Comunitara a reusit sa puna pe picioare acest proiect, care marcheaza, pe langa spectacolul de Halloween si  promovarea activitatilor psiho-socio-educative pentru copiii care au parinti plecati in strainatate si provin din medii defavorizate.  “O parte din studentii care-si efectueaza stagiul de practica la Centrul de Informare turistica ne ajuta sa desfasuram aceasta activitate pe care o realizeaza central DIFAIN si ii asteptam cu drag pe copii maine seara. “, a spus Anca Zota, Coordonator Centrul de Informare Turistica Iasi.

 In acelasi cadru, vor fi organizate concursurile: Parada Costumelor, Dansul Dragonului si Fata cea infricosatoarea precum si un moment muzical oferit de Cristian Tanase si Victor Nastase, membri DIFAIN. De asemenea, pe parcursul activitatii va avea loc si o mini-expozitie caritabila cu obiecte decorative.

“ Evenimentul de maine face parte din activitatile desfasurate in cadrul centrului, social educative si sociologice, pot spune, care are un caracter de socializare, de colaborare intr-o maniera competitiva.  Vor fi probe de concurs, de indemanare, de maiestrie a tuturor abilitatilor pe care acesti copii le-au acumulat de-a lungul celor doi ani de activitatein centru.  “, a mentionat Nicoleta Emacu, coordinator Centrul DIFAIN CSA Iasi.

Centrul DIFAIN CSA Iasi vizeaza, prin implementarea proiectului, promovarea aplicarii metodelor alternative in educatia non-formala (art-terapia, picture, dans, creatie literara), avand ca scop valorizarea si dezvoltarea personala a beneficiarilor centrului in vederea combaterii efectelor negative ale migratiei in randul copiilor cu parinti plecati in strainatate si promovarea rezultatelor obtinute in randul copiilor din mediul rural.

Search

mai, 2024