Expozitia florilor de toamna la Gradina Botanica

Incepand cu weekendul trecut, mai exact sambata, 27 octombrie a.c., iesenii au fost invitati sa simta mireasma tomnatica la expozitia “Flori de toamna 2012”. Ajuns la cea de-a XXXVI-a editie evenimentul este gazduit de Gradina Botanica Anastasie Fatu a Universitatii Alexandru Ioan Cuza  si se adreseaza tuturor iubitorilor de arta si natura in acelasi buchet.

Anul acesta expozitia surprinde animale si pasari realizate din tufanele, seminte si fructe. Pretul unui bilet este de 5 lei, iar elevii, studentii, pensionarii si grupurile mai mari de 15 persoane beneficiaza de reducere, astfel incat fiecare va plati 3 lei.

Sub sloganul “Stiinta si cultura pentru natura”, tinerii care au efectuat aceasta minunata creatie aduc in fata publicului placerea de a cunoaste natura si tot ce tine de ea prin modul migalos de a lucra cu celelalte materiale cum ar fi sarma, fierul forjat s.a.m.d.

Expozitia florilor de toamna tine atat timp cat florile nu se ofilesc sub privirile vizitatorilor. Programul de functionare al Gradinii Botanice este cuprins intre 09:00 si 18:00. In continuare aveti cateva fotografii care surprind minunatiile din dumitrite, tufanele, seminte si fructe.

Search

mai, 2024