Opel are casa noua la Iasi

Luni, 22 octombrie a.c., a avut loc deschiderea oficiala a centrului integrat de vanzari si service Opel din Iasi, sub egida Ande Motors. Incepand din acea zi, complexul declara Porti deschise pana sambata, 27 octombrie.

Ande Motors le ofera celor pasionati de marca Opel posibilitatea de a achizitiona un autovehicul din aceasta gama si de a beneficia de servicii de intretinere si reparatii la standarde europene.

“Opel are cele mai fiabile masini. Noile modele au un design extrem  de placut si o foarte buna tehnologie. Opel este o marca foarte serioasa cu o vechime mai mare de 100 de ani. Suntem curajosi sa facem o asemenea investitie in astfel de vremuri.”, a declarat Bogdan Pitigoi, presedinte Ande Motors, dealer Opel Iasi.

Iesenii pot face cunostinta si pot testa cel mai recent model al gamei, Opel Astra Sedan. Pretul de pornire pentru Astra Sedan este de 15.950 euro cu TVA, pentru Opel Astra 5 usi este de 15.850 euro cu TVA, in  timp ce varianta Sports Tourer porneste de la 16.700 euro cu TVA. Ca element de noutate, in oferta Astra a fost introdus motorul 2.0 BiTurbo CDTI de 195 cp. Opel se afla acum la cea de-a zecea generatie de autovehicule din clasa compacta si la cea de-a patra generatie a modelului Astra, care a atras peste 700.000 de clienti din toata Europa.

“Toti cei care doresc sa-si cumpere o masina  sunt asteptati aici, in acest showroom pentru a putea vedea si nu numai, pentru a putea testa toata gama de masini Opel. Exista un service unde se pot face interventii mecanice, tehnice, de diagnoza, avem linii de directive pentru toate automobilele Opel.  Ne adresam si clientilor care detin un automobile Opel mai vechi din Romania sau importat. Aspectul cel mai important este ca avem o echipa noua formata din oameni vechi, in acest complex.”, a mentionat Bogdan Pitigoi.

“Clientul nostru, stapanul nostru” este deviza celor de la Ande Motors. “Tinta noastra in aceasta perioada de criza este sa facem clientul fericit. Pentru Tester Casa Auto Caremil din care si dealerul Ande Motors face parte, cel mai important lucru este fericirea, pentru ca daca clientul este fericit, toti colegii mei vor fi fericiti, dumneavoastra veti fi fericiti si la finalul anului si eu as putea fi fericit. “, a adaugat Bogdan Pitigoi, presedinte Ande Motors, dealer Opel Iasi.

Si inca o veste buna: pana la sfarsitul anului, la Ande Motors se desfasoara promotii care sa va faca viata mai frumoasa – efectuarea unui drive test cu noul Astra Sedan in saptamana Portilor Deschise va poate aduce trei vacanţe VIP in Austria alaturi de familie, puteti beneficia de masina Opel care vi se potriveste pentru un sfarsit de saptamana de neuitat sau de intretinerea gratuita a autovehiculului Opel pe care il detineti pentru tot anul viitor.

Search

mai, 2024