36 de ani de Ryan Reynolds

Daca ati vazut macar unul din filmele din seria Van Wilder, inseamna ca va amintiti de Ryan Reynolds si rolul lui din film.

Ryan este personajul principal al calendarului nostru de astazi. El s-a nascut in 1976 in Vancouver, Canada. Cu toate ca isi incepe cariera cinematografica in 1990, intr-un serial , acesta joaca mai mult in filme de mana a doua.

Rolurile mai micute din seriale il face sa creada ca nu este facut pentru actorie si se gandeste sa renunte. Insa intalnirea cu Chris Martin, urmata de noua adresa din Los Angeles il motiveaza sa vrea mai mult.

Rolul ce il scoate din anonimat este cel din serialul „Two Guys, a Girl and a Pizza Place”, care abia dupa primul sezon ajunge foarte bine cotat.

Primul sau rol principal este alaturi de Sandra Bullock in „The Proposal”, film ce a devenit une din cele mai de succes comedii romantice ale ultimilor zece ani.

Il mai vedeti si in filme precum „Paper Man”(2009), „Adventureland” (2009), „Buried”(2010), „The Change Up” (2011), iar pe viitor apare in „Turbo”(2013) si „The Croods”(2013).

Echipa InOras.ro nu poate decat sa ii ureze LA MULTI ANI si la cat mai multe roluri!

Search

mai, 2024