O ZI PANA LA CEL MAI IMPORTANT EVENIMENT DE BUSINESS DIN CAPITALA MOLDOVEI

O zi până la cel mai important eveniment de business din  Iasi, dedicat antreprenorilor, managerilor  locali și regionali. Cea de-a opta ediție din suita de evenimente Business Days , cea mai importantă conferință dedicată mediului de afaceri din România, va avea loc  în perioada 3-4 octombrie  și va fi găzduită de Palas Iasi,  incepând cu ora 09:00.

La Iași,  Business Days aduce 83 de speakeri, antreprenori în serie, un multipu campion mondial și olimpic – un  exemplu viu de leadership -, business angels, manageri din companii de top, antreprenori de success din Cluj-Napoca, Iași, București, Oradea, Sibiu, Timișoara și Europa, 150 de parteneri care sprijină  organizarea  evenimentului și peste 500 de participanți  care sunt asteptati la eveniment.

Temele ce vor fi abordate  în cadru ediției de la lași includ subiecte de actualitate în acord cu nevoile și interesul manifestat de antreprenorii și managerii din Iași și împrejurimi.  Se vor   dezbate pe parcursul a doua zile,  în conferințele de dimineață teme ca: Viitorul. Viziune și progres, Leadership vs Management, Arta succesului – o punte între atitudine și motivare, De la o simplă idee la succes pe termen lung; mese rotunde orientate pe tematici : Outsourcing: Cum, când, cui să externalizezi serviciile?, HR – Talent vs passion management, Strategie Antreprenorială și Comunicare în interiorul și exteriorul companiei; workshopuri  aplicate și exemplificate prin  studii de caz, in domenii precum : e-commerce și online marketing, unelte inteligente pentru afaceri și folosirea lor eficientă, comunicare eficientă, identificarea publicului țintă, strategii de preț, cum să vinzi o idee oricui?, managementul proiectelor și proceselor, leadership și motivarea echipelor, cum să-ți maximizezi profitul?, taxare și fiscalitate, managementul conflictelor, Business Drive-simulare de tip  business game și multe altele.

 Pe parcurcursul celor doua zile ale evenimentului, cei interesati pot participa la:

* 4 conferințe
* 16 workshopuri tematice
* 4 mese rotunde-dezbateri moderate pe teme de actualitate
* o sesiunie de coaching cu Mihai Stanescu
* o prezentare de modă  pentru femeia antreprenor, susținută de Cristina Nichita
* workshop de antrenarea atenției cu Magicianul Augustin
* degustare de vinuri de colecție  specifice regiunii Moldovei – Cotnari, Nobless
* tombola cu premii în valoare de 10.000€

Pentru cei care nu pot fi alături de noi, conferințele și mesele rotunde vor fi transmise online pe live.businessdays.ro. Mai mult decât atât TVR va transmite live de la locul  evenimentului.

Pentru că încurajăm dezvoltarea unei culturi antreprenoriale sănătoase și durabile în România și ne dorim ca  mediul academic să alinieze curricula universitară în acord cu nevoile pieței, studenții și profesorii beneficiază  de un numar de tichete gratuite care le permite participarea la mesele rotunde și o reducere de 50% la  tichetele  de acces full.

Search

mai, 2024