IULIUS MALL TE TRIMITE ÎN EUROPA LA CONCERTELE J.LO, MUSE ŞI THE CRANBERRIES

 În această toamnă, Iulius Mall Iaşi propune experienţe mirifice pe note muzicale. Clienţii mall-ului primesc invitaţia de a descoperi „Unde mergem după shopping?”. Această ediţie a campaniei se desfăşoară până pe 14 octombrie 2012, fiind puse în joc bilete la cele mai aşteptate concerte din Europa.

Biletele la evenimentele muzicale pot fi câştigate de clienţii Iulius Mall Iaşi care fac cumpărături cumulate de minimum 100 de lei şi merg cu bonurile fiscale la Centrul Info. O sesiune de shopping şi completarea talonului de participare pot duce la câştigarea de bilete pentru 2 persoane la concertele celor mai în vogă artişti: Jennifer Lopez, pe 20 noiembrie, la Belgrad; Muse, pe 22 noiembrie, la Praga şi The Cranberries, pe 29 noiembrie, la Viena. Premiile se vor extinde într-o expediţie muzicală, câştigătorilor fiindu-le asigurată cazarea la un hotel de 3 stele şi transportul cu avionul.

Competiţia va fi una strânsă şi cu premii pe măsură. În perioada campaniei, zilnic, primii 150 de clienţi care cumulează în aceeaşi zi bonuri în valoare totală de 100 lei din magazinele Iulius Mall câștigă, pe loc, un premiu cool: genţi de voiaj, vouchere de cumpărături, stick-uri cu 4GB de memorie, bilete la Cinema City, băuturi energizante sau răcoritoare.

Împătimiţii de muzică au şansa să participe la unul dintre cele mai aşteptate concerte din ţară prin prelungirea campaniei în mediul virtual. Fanii de pe pagina de Facebook Iulius Mall Iaşi pot câştiga o invitaţie dublă la concertul Parov Stelar, programat la Cluj-Napoca, pe 5 octombrie 2012. Pentru a se înscrie la competiţie, admiratorii de pe Facebook trebuie să încarce, până pe 2 octombrie inclusiv, o fotografie cu persoana pe care o doreşte alături la evenimentul muzical. 

Cu o miză atât de mare, maratorul cumpărăturilor câştigătoare la Iulius Mall garantează distracţia.

Search

aprilie, 2024