Samsung lanseaza noua serie de notebook 9

Ieri, 20 septembrie in cadrul Internet and Mobile World 2012, Cei de la Samsung au lansat noul lor ultrabook din seria 9, ce vine cu un nou design si avantaje pe masura. 

Cei de la Samsung spun ca au avut nevoie de 9000 de ore de munca pentru schite si machete, 24000 de ore pentru cercetare si dezvoltare. Ei au folosit propria tehnologie MaxScreen, pentru un ecran mai mare cu aproape un inch. Astfel el este un notebook subtire si compact premium de 15″ cu un display potrivit pe un cadru de 14″. Are o grosime de 14.9 mm si nu depaseste 1.59 kg.

In procesul lui de fabricatie este ca cei de la Samsung au suflat carcasa metalica a notebook-ului cu nisip, fapt ce ajuta la eliminarea urmelor de degete de pe suprafata. Ca sa ne pierdem in detalii tehnice, noua serie 9 dispune de procesoare Intel Core Ivy Bridge, memorie RAM de 4 sau 8 GB si un hard disk de 128 GB/256 GB. Acesta are de asemenea functii ce il diferentiaza de altele, cum ar fi FastBoot (se deschide in numai 9.8 secunde), FastBrowsing (navigare pe Internet cu o viteza de doua ori mai mare). Totodata, a fost scos Control Panel-ul cu care eram obisnuiti si au introdus functia Samsung Easy Settings care ofera o executie one click, folsind tastaturile de pe tastatura.

Search

mai, 2024