TeamNet International si EBS Romania si-au deschis birouri in Palas Iasi

Ansamblul Palas numara 9 companii care ofera servicii IT integrate si outsourcing

 

Doi dintre cei mai importanti furnizori de solutii software integrate din Romania si-au deschis birouri la Palas Iasi. TeamNet International şi EBS Romania ocupa in total peste 600 mp intr-una din cele trei cladiri office clasa A, denumite United Business Center. In august 2012, TeamNet International si EBS Romania s-au alaturat, la Palas, altor companii care ofera servicii IT si outsourcing: Amazon, Endava, Synygy, Travel Tech, Centric IT, AROBS Transilvania Software si Bentley Systems, firme specializate care alcatuiesc astfel un pol IT regional.

 

Despre TeamNet International

TeamNet International S.A. ofera servicii integrate complete, de la analiza, dezvoltarea si implementarea solutiilor software “la cheie”, la servicii complexe de comunicatii si infrastructura hardware pentru clienti nationali si internationali. Compania detine multiple certificari care atesta standardele inalte in domeniul managementului si serviciilor IT.

In anul 2012, TeamNet a ocupat locul 2 in topul Fast 50 Central Europe, an in care au fost startate primele proiecte internationale si au fost inaugurate primele sedii din afara granitelor tarii. La sfarsitul anului trecut, cifra de afaceri atingea 30 milioane de euro.

Compania are o importanta experienta in proiecte de integrare, care a contribuit la dezvoltarea verticalelor de business in administratie, agricultura, mediu inconjurator, sanatate, transporturi si utilitati, e-guvernare, Geographic Information System (GIS) si banking. Serviciile pe care TeamNet le ofera cuprind dezvoltarea si implementarea de solutii informatice complete, precum si consultanta pentru accesarea grant-urilor europene.

In prezent, TeamNet International are alte 7 birouri in tara si in strainatate, iar echipa depaseste 500 de specialisti. Pana la finele acestui an, TeamNet va avea la Palas 40 de angajati.

 

Despre EBS Romania

EBS Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii si servicii software din tara, are 12 ani de experienta. Pe piata locala, compania dezvolta, comercializeaza, implementeaza si ofera consultanta pentru solutiile SAP, produsele proprii Clarvision ERP si Clarvision Salarizare, precum si pentru aplicatiile Clarvision CRM si Clarvision Business Inteligence, solutii dezvoltate in parteneriat cu Microsoft si Oracle. Pe piata externa, EBS Romania si-a extins gama de servicii IT, fiind furnizor de software engineering si acoperind intregul ciclu de viata al unui produs, de la analiza, dezvoltare si testare, pana la implementare service, cu application management, suport, consultanta si servicii de tip embedded.

Cu o cifra de afaceri in continua crestere, EBS Romania vizeaza extinderea operationala si noi angajari, celor 500 de specialisti din cele 5 birouri proprii din tara urmand sa li se alature, pana in decembrie 2012, alti 60.

 

Despre United Business Center

Compania Iulius Group a dezvoltat in centrul Iasului ansamblul arhitectural multifunctional Palas, care cuprinde – pe langa componentele comercial, hotelier, rezidential, entertainment – si trei cladiri de birouri clasa A, cu o suprafata totala de peste 20.000 mp inchiriabili, reunite sub denumirea United Business Center. Printre chiriasii care au deschise sedii la Palas se numara, pe langa cei din industria IT, si Groupama Asigurari, Raiffeisen Bank, Volksbank si Centrul Medical Arcadia.

Iulius Group este cel mai mare dezvoltator si operator roman de centre comerciale de tip mall. Compania detine o retea de patru mall-uri (Iulius Mall Iasi, Iulius Mall Timisoara, Iulius Mall Cluj si Iulius Mall Suceava) si ansamblul Palas Iasi.

Search

aprilie, 2024