Ne-am intors cu ganduri, poze si filmari de la The Mission Dance Weekend 2012!

Echipa InOras.ro a fost prezenta la unul din cele mai bune evenimente ale acestei veri si anume „The Mission Dance Weekend” 2012. Festivalul a avut loc pe 3 si 4 august pe Plaja Hanul Piratilor din Navodari.

Mai intai trebuie sa va spunem ca line-up-ul de exceptie s-a ridicat la asteptarile noastre, fara doar si poate. Prima seara a fost deschisa de Gojira, prin alias-ul sau, Policlinic, dupa care au urmat binecunoscutii Suie Paparude. Incalzirea a fost perfecta pentru spectacolul live a celor de la Parov Stelar Band. Am simtit ca am dat timpul inapoi cu cativa zeci de ani dansand pe ritmurile jazz si swing ale artistilor de pe scena. Chicane a respectat tiparul serii, acela de „live” si a venit insotit de un percutionist si o voce feminina foarte buna. Astfel, ritmurile sale electro ne-au readus in anul 2012. Prima zi de TMDW s-a incheiat spre dimineata pe beat-urile grele de techno ale lui Sven Vath.

A doua zi de festival ne-a adus un warmup excelent facut de cei de la OK Corral dupa care a urmat Yoon, una din revelatiile evenimentului, una din putinele trupe romanesti de muzica electronica ce activeaza live cu instrumentisti in jurul lor. Excelent! Sunnery James & Ryan Marciano au adus pe plaja ritmuri electro si progressive prin set-ul lor ce a facut deliciul prin multe mashup-uri. The Mission Dance Weekend 2012 a fost incheiat de headliner-ul celei de-a doua seri, olandezul Armin van Buuren, cu un set trance ce a tinut pana in zorii diminetii.

Mai intai de toate tinem sa le multumim organizatorilor pentru invitatie. Venim si la anul! Iar in al doilea rand trebuie sa ne mai indreptam o data atentia asupra organizatorilor ce au facut acest eveniment lipsit de probleme, intr-o locatie speciala pe malul marii. Binenteles, „jos palaria” in fata artistilor prezenti pe scena The Mission care nu ne-au dezamagit nicio secunda.

Ca sa terminam cu palavrageala, va prezentam poze de la eveniment si cateva scurte momente pe care am apucat sa le filmam in prima seara. Enjoy!

Search

mai, 2024