Sa recapitulam: doua medalii de aur, argint de doua ori si bronz de doua ori pentru romanii de la Londra

Jocurile Olimpice de la Londra sunt in plina desfasurare! Daca va povesteam despre medalia de aur al lui Alin Moldoveanu la Tir si cea de argint a Alinei Dumitru la Judo, astazi va anuntam ca vitrina romanilor aflati la olimpiada s-a mai imbogatit cu inca o medalie de argint si doua de bronz.

Cu numeroase titluri de campion si vice-campion in diverse campionate europene si mondiale, judoka Corina Caprioriu a reusit sa obtina medalia de argint la proba de Judo 57 kg. Romanca nu a reusit sa treaca in finala de japoneza Kaori Matsumoto.

Un binemeritat loc III pe podium l-au obtinut fetele de la Gimnastica in proba pe echipe. Diana Bulimar, Diana Maria Chelaru, Larisa Iordache, Sandra Izbasa si Catalina Ponor au ridicat drapelul Romaniei la Londra, obtinand medalia de bronz. Pe primul loc s-a clasat echipa Statelor Unite, iar pe locul II echipa Rusiei.

Razvan Marin a adus Romaniei un bronz prin proba de Haltere 69 kg. Acesta a ridicat un total de 332 de kg, in fata lui clasandu-se indonezianul Triyatno si medaliatul cu aur de origine chineza Lin Qingfeng.

Felicitam inca o data romanii ce s-au intors de la Londra si le uram succes celor ce urmeaza sa concureze in zilele urmatoare!

Search

mai, 2024