Cu trenul prin Europa

Daca nu v-ati hotarat cu ce sa calatoriti in Europa, va propunem un mod simplu de deplasare: trenul. Cu InterRail Global Pass se poate calatori in toata Europa, iar legitimatiile pot fi achizitionate de la CFR Calatori.  Aceasta optiune de calatorie se adreseaza tuturor categoriilor de varsta

Tarile in care este valabil InterRail Global Pass–ul sunt: Austria, Belgia, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Danemarca, Elveţia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Irlanda, Luxemburg, Marea Britanie, Muntenegru, Macedonia, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ungaria. Participa de asemenea si companiile maritime ATTICA si Minoan Lines – traversare maritima intre Grecia si Italia.

InterRail este o legitimatie de calatorie nominala si este valabila numai insotita de pasaport sau un act de identitate.

La achizitionarea InterRail Global Pass, calatorul primeste o harta cu reteaua feroviara europeana si un Ghid de calatorie InterRail. Oferta este realizata la nivel european de companiile feroviare care au aderat la acest program.

Preturi pentru InterRail Global Pass, la clasa a 2-a:

Desi InterRail Pass ofera acces nelimitat de calatorie in tarile participante, anumite trenuri necesita rezervarea unui loc care se plateste suplimentar. Mai multe informatii despre rezervari gasiti pe site-ul www.interrailnet.com.

Search

martie, 2024