Noi oportunitati de la AIESEC

AIESEC Iasi te ajuta sa faci primul pas in pregatirea ta pentru o cariera, prin evenimentul „Primul pas in cariera„. Daca esti student in an terminal sau master, acum ai sansa sa te familiarizezi cu procesele de selectie din companii, prin sesiuni cu persoane care lucreaza in domeniul resurselor umane.

Vei afla totul despre interviul individual, interviul de grup, cum sa-ti creezi CV-ul si care sunt etapele de selectie intr-o companie. Evenimentul va avea loc pe 30 iunie si 1 iulie, in sala de conferinte de la etajul 5 din cadrul corpului R al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” (fosta cladire Romtelecom de pe strada Alexandru Lapusneanu).

Taxa de participare este de 30 de lei, iar daca vrei sa vii cu un prieten veti plati doar 20 de lei fiecare. Pentru a aplica trebuie sa completati formularul de inscriere de pe www.aieseciasi.ro pana pe 29 iunie.

De asemenea, AIESEC lanseaza noi oportunitati pentru tinerii ce isi doresc o experienta profesionala intr-un mediu international cu ajutorul programului Global Interships. Doritorii au nevoie de minim 6 luni de experienta in domeniul dorit (marketing, management, IT, eduatie, s.a.).

Selectia se va face pe baza unui interviu realizat de membri AIESEC, iar decizia finala va fi luata pe baza unui interviu de catre compania in care se doreste a avea loc stagiul respectiv. Inscrierile se fac pana pe 8 iulie pe www.aieseciasi.ro

Search

mai, 2024