Preselectii „Dansez pentru tine” si „Vocea Romaniei” la Iasi, Constanta, Timisoara si Cluj

Daca stiti sa dansati si vreti sa ajutati pe cineva prin miscarile voastre sau vreti sa va faceti auzita vocea in toata tara intr-una din echipele lui Marius Moga, Smiley, Loreadana sau Horia Brenciu, sunteti invitati la preselectiile emisiunilor „Dansez pentru tine” si „Vocea Romaniei” (Pro TV) in orasele Iasi, Constanta, Timisoara si Cluj.

In Iasi, caravana „Vocea Romaniei” va ajunge pe 18 iunie la Hotel Unirea, iar preselectiile la „Dansez pentru tine” vor avea loc in acelasi loc pe 19 iunie. Evenimentele incep de la ora 10:00.

Constanta va fi vizitata de caravana „Vocea Romaniei” pe 21 iunie la Hotel Palace, iar ziua urmatoare, pe 22 iunie, puteti participa in aceeasi locatie la preselectiile „Dansez pentru tine” (10:00).

Pe 26 iunie, la Hotel Continental, Timisoara, puteti sa convingeti prin voce ca meritati un loc in emisiunea „Vocea Romaniei” inceapand cu orele 10:00, sau in acelasi loc, la aceeasi ora, pe 27 iunie puteti participa la preselectiile „Dansez pentru tine”.

Ultima oprire a caravanei „Vocea Romaniei” este la Cluj, pe 29 iunie, la Hotel Continental. Pe 30 iunie sunteti asteptati sa participati la preselectiile „Dansez pentru tine” in acelasi loc. Binenteles, evenimentele incep de la 10:00.

Asadar, aratati ca sunteti talentati, iar daca sunteti selectati nu uitati sa ne anuntati. Am facut si o poezie. 🙂

Search

mai, 2024