Venom nu se oprește aici

La nivel global, ”Venom” a avut încasări de 850 de milioane de dolari. Poate că asta i-a îndemnat pe producătorii de la Marvel să nu se oprească aici cu un scenariu dorit. Pelicula a primit critici amestecate, dar în rândul publicului larg, pare-se, ”Venom” a fost primit foarte bine și poate face subiectul unei continuări a poveștii.

”Nu pot spune nimic altceva decât că se întâmplă”, a declarat unul dintre scenariştii lungmetrajului Science – Fiction  „Venom”, Jeff Pinkner. Asta ar putea fi o replică ce ascunde un entuziasm echilibrat, dar care nu are în fond nicio idee clară despre ce va urma. În următorul film ar putea apărea personajul Spider-Man, spune scenaristul Jeff Pinkner, potrivit The Independent.  ”Fără să dezvălui nimic altceva decât mi s-ar permite, spun că nu este imposibil ca, în viitorul film, Spider-Man să joace un rol semnificativ”, a spus scenaristul.

Vă reamintesc că în „Venom”, Tom Hardy interpretează rolul lui Eddie Brock, care, din jurnalist concediat, ajunge supererou cu probleme de personalitate de pe urma unei substanţe misterioase de provenienţă extraterestră. Filmul îl surprinde pe Tom Hardy în rolul unui bărbat care devine legat de un simbiot extraterestru și se transfromă într-unul din cei mai iconici antagoniști din istoria benzilor desenate. Un personaj greu de îndrăgit, dar care este, în același timp, preferat de public.

În cronici postate în marea lume a internetului se spune că odată cu universul extins din filme și seriale, cei de la Marvel au reușit un lucru remarcabil și au schimbat pentru totdeauna scena filmelor cu supereroi. Practic toată lumea aleargă acum după lumi comune, în care destinele tuturor eroilor favoriți să se intersecteze, așadar o continuare a lui Venom cu Spider în poveste pare să respecte un o tendință actuală. În prezent, „Venom” ocupă locul al cincilea în topul încasărilor pe 2018 la nivel mondial.

Un articol de Bianca Ioan

Search

aprilie, 2024