Trilogia Snow Queen

Având în vedere că pe 11 ianuarie 2019 se lansează al patrulea film din seria de animatii copii Snow Queen / Crăiasa Zăpezii, Pro Video lansează trilogia pe DVD, ca boxset, dar și separat. Cum nu știți cine e Crăiasa Zăpezii?

Film în special creat pentru mințile curate de copii, un suflet de părinte nu are cum să nu fie răbdător în fața unei povești frumoase. Mai ales că luna aceasta readuce magia în prim plan și parcă oricum ar fi toate, finalul de an e întâmpinat cu zâmbet.

Pe scurt ne amintim de .. Snow Queen: Condusă de dorința de a construi o nouă lume, în care puritatea albului să înlocuiască emoțiile și gerul polar să înghețe sufletele oamenilor, Regina Zăpezii va face orice pentru a-și păstra împărăția și a distruge toți artiștii care nu sunt de acord cu viziunea ei. Micuța Gerda încearcă să își găsească fratele ținut prizonier undeva în vasta întindere albă din ținutul vrăjit de Regina Zăpezii. De-a lungul călătoriei sale, Gerda se confruntă cu multe obstacole, dar cunoaște și noi prieteni de nădejde. Asta numai în primul film.

Mai târziu apar trolii, vrăjile cu foc și gheață și căsătoriile imposibile dintre troli și prințese. Averi uriașe, dar și nevoia micuței Gerda de a afla adevărul. Povestea nu e gata, împreună cu noul său prieten, Rollan, Gerda încearcă să descopere adevărul din spatele legendei care terorizează ţinutul trolilor şi, din greşeală, sunt loviţi de vraja focului şi a ghieţii. Dacă la început li se pare amuzant faptul că Rollan poate produce foc din degete, iar Gerda poate îngheţa orice, curând puterile lor scapă de sub control şi trebuie să găsească soluţia de a reveni la normalitate.

Dovadă că nici acum nu s-a consumat aventura Reginei de gheață, anul viitor apare al patrulea film din aceeași serie, care va continua aventuri spectaculoase de mângâiat copilării. Si ianuarie este  un moment bun de adunat familia în fața unor astfel de povești, nu?

Un articol de Bianca Ioan

Search

aprilie, 2024