SupererOUL salvează sărbătorile de Paște!

O dată cu venirea primăverii, românii celebrează una din cele mai așteptate sărbători, Paștele. În general, sărbătorile creează în casele românilor o atmosferă caldă și primitoare, iar Paștele aduce o dată cu semnificațiile religioase și multă bucurie în familie, o ocazie de a fi alături de cei dragi.

Paștele este o mare bucurie și pentru cei mici, care nu numai că se răsfață cu toate bunătățile gătite de mămici și bunici, dar se bucură de atenția celor dragi. Unul dintre cele mai importante momente ale sărbătorilor Pascale este vopsirea ouălelor, activitate care încântă sufletele celor mici.

De Paște, Centrul Comercial Felicia lansează campania ”SupererOUL salvează sărbătorile”, în care primești mii de premii , care te vor ajuta să sărbătorești cu drag alături de cei apropiați.

În perioada 15 martie – 15 aprilie, la cumpărături de minim 200 Ron, de la magazinele de pe galerie și / sau supermarket Carrefour, primești premii pe loc, dacă prezinți bonurile la Centrul Cromatic:

  • Bomboane;
  • Kit Coseli pentru prăjituri;
  • Cronometru personalizat pentru bucătărie;
  • Set forme pentru prăjituri.

În plus, te poți înscrie la tombolă și poți câștiga unul din marele premii. Centrul Comercial Felicia oferă câte 5 electrocasnice de la Heinner, pe săptămână, prin tragere la sorți și două canapele extensibile, la finalul campaniei.

Fă-ți un card Cromatic și primești un premiu pe loc!

Vino la Centrul Cromatic, în perioada 15 martie – 15 aprilie, și dacă îți faci un card Cromatic, primești un premiu pe loc – un coș pentru pâine personalizat, cadou de bun venit.

Dacă ai deja card Cromatic, accesează premiile instant, în baza punctelor acumulate: caserole pentru alimente, vouchere pentru taxi, vouchere pentru spălătorie auto sau vouchere la restaurantul Gramps, pentru două persoane.

Te așteptăm la Centul Comercial Felicia, unde ”SupererOUL salvează sărbătorile”, cu mii de premii pe loc!

Search

aprilie, 2024