Sărbătorim 10 ani de poveste, la Centrul Comercial Felicia!

A fost odată ca niciodată un centru comercial, din Iași, pe nume Felicia. Mândră în toate cele, Felicia și-a deschis ușile pentru clienții săi, în anul 2007, fiind printre primele centre comerciale, din oraș. Felicia oferă experiențe unice de shopping eficient și la îndemână, printr-o ofertă de servicii și un mix de magazine, menite să satisfacă nevoile celor care pășesc în centrul comercial.

Povestea noastră a început acum 10 ani și continuă și astăzi, alături de voi. Ca orice poveste, trebuie să existe un personaj principal. De această dată, personajul principal sunteți voi, cei care ați crezut în Centrul Comercial Felicia, în serviciile noastre, în oamenii din spatele vitrinelor.

Anul acesta avem o aniversare ca de poveste, cu premii și evenimente speciale, care se va desfășura în perioada 18 septembrie – 10 octombrie. Centrul Cromatic este punctul de premiere, unde vă așteptăm cu sticle de vin, tirbușoane personalizate cu marca Felicia, dopuri pentru îmbuteliere sticle și sacoșe pentru cumpărături, de asemenea personalizate. Premiile se acordă în baza bonurilor de cumpărături, de minim 100 lei, din perioada 18 septembrie – 10 octombrie.

*Bonurile trebuie să fie de la magazinele de pe galerie.

Marele premiu: 1 x Toyota Aygo

Pentru cea de-a 10-a aniversare, am pregătit un premiu special pentru voi, oferit la tombolă, la finalul campaniei: o mașina Toyota Aygo. Înscrierile la tombolă se fac la Centrul Cromatic, de asemenea, în baza bonurilor de cumpărături de minim 100 lei, de la magazinele de pe galerie. Câștigătorul va fi anunțat pe 11 octombrie, iar marele premiu este expus pe galerie, pe întreaga perioadă a campaniei.

Premii aniversare în Cromatic

Fidelitatea este întotdeauna răsplătită la Centrul Comercial Felicia. Înscrie-te la tombola din Cromatic, iar la finalul campaniei vei putea fi câștigătorul unui voucher de 1000 lei, cu care vei putea achiziona încălțăminte, de la magazinul Benvenuti, pentru toată familia.

*Înscrierile la tombolă se fac în baza punctelor vechi, de pe cardul tău Cromatic.

În perioada 18 septembrie – 10 octombrie, acumulează puncte noi și poți accesa premii pe loc: șampoane pentru păr, cu arome deosebite, marca Viorica Cosmetic. Iar dacă îți faci un card Cromatic nou, noi îți oferim o cutie de bomboane cadou de bun venit!

Pentru a sărbători ca în povești, am pregătit un weekend plin de surprize, în perioada 5 – 8 octombrie. Până atunci, vă așteptăm cu drag la Centrul Cromatic, cu premii aniversare și un călduros ”La mulți ani”!

Află mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro şi pe pagina Felicia.Iasi.

Search

mai, 2024