Sabroso ȋși extinde echipa!

Restaurantul Sabroso este lider de piaţă în Constanţa pe domeniul restaurante, catering şi livrări la domiciliu si a fost premiat de către Camera de Comerţ şi Industrie a României cu locul al treilea în România ȋn domeniul restaurante.

Sabroso deţine trei restaurante în Constanţa (din care două sunt în staţiunea Mamaia), cu o capacitate totală de 1.400 de locuri.

Oferim condiţii de lucru excelente, contract de muncă pe perioada nedeterminată, program de lucru part-time sau full time, salariu motivant, bonuri de masă, transport asigurat la finalul programului pentru tura de noapte, commision din vânzare pentru ospătari, bonusuri  în funcţie de performanţe şi multe alte beneficii.

Căutăm persoane organizate, cu initiativă, energice, sociabile şi cu spirit de echipă pentru următoarele posture vacante: barman şi ajutor barman, ospătar şi ajutor ospătar, debarasator, bucătar şi ajutor bucătar, pizzar, şofer şi dispecer Delivery & TakeAway, şef tură Servire, hostess.

Cei care doresc să aplice pentru un loc de muncă la Sabroso  sunt rugați să trimită e-mail cu un CV ataşat la adresa angajarisabroso@gmail.com sau să sune la numarul de telefon 0721 220 336 de luni pana vineri, intre orele 08:00 – 17:00.

Search

martie, 2024