Trupa VUNK concertează pe 8 iunie la Balul de La Castel

O nouă ediție a evenimentului caritabil Balul de La Castel va avea loc pe 8 iunie 2017 și are ca invitat special Trupa Vunk. Evenimentul este organizat de Fundația Serviciilor Sociale Bethany în beneficiul copiilor și tinerilor în dificultate asistați prin programele sale și va fi găzduit de Hotel Restaurant La Castel.

Balul de La Castel se află la cea de-a VI-a ediție și va fi prezentat de Melania Medeleanu și Pavel Bartoș. Sub tematica Odată ca niciodată, organizatorii vor readuce în prim plan poveștile copilăriei și vor crea pentru cei 450 de invitați așteptați la eveniment o atmosferă aparte prin momente artistice, meniu și decoruri. Licitația caritabilă va constitui momentulul principal al serii, oferind oaspeților posibilitatea de a achiziționa obiecte de artă, creații vestimentare ale cunoscuților designeri români, obiecte de colecție semnate de marile nume ale sportului românesc sau experiențe surpriză.

Evenimentul își propune în fiecare an să aducă ieșenii mai aproape de copiii în dificultate, pe care Fundația Bethany îi sprijină prin programele sale: programul integrat de terapie recuperatorie pentru copiii cu dizabilități în cadrul căruia 40 de copii cu afecțiuni motorii și neuro-motorii beneficiază de recuperare personalizată gratuită; programul de burse prin care 38 de tineri din mediul rural beneficiază de sprijin financiar și de sesiuni de orientare personală și profesională; programul de sprijin psiho-social pentru tinerii cu tulburări de comportament, adicții și boli cronice pe care specialiștii Fundației Bethany îi ajută prin terapie și consiliere să depășească situații dificile.

În anul 2016, sub tematica METROPODISEEA, cea de-a V-a ediție a evenimentului Balul de La Castel a luat forma unei călătorii simbolice în 5 orașe fascinante ale lumii: Paris, Barcelona, Veneția, Las Vegas și Tokyo și a lansat către comunitatea ieșeană invitația de a porni într-o altfel de aventură, a artei și a generozității. Evenimentul a mobilizat suma de 56.000 de euro, bani ce au asigurat continuitatea programelor Fundației Bethany.

Search

mai, 2024