Din dragoste pentru Cromatic

O lună plină de dragoste și cadouri, la Centrul Cromatic!

La Centrul Comercial Felicia se desfășoară campania ”Din dragoste pentru Cromatic”, în perioada 11 februarie – 10 martie, unde clienții care dețin card Cromatic pot accesa premii speciale, alese cu ocazia Zilei Îndragostiților. Dacă vrei să îți surprinzi persoana iubită, vino să alegi unul dintre cadourile, oferite prin cardul Cromatic.

Fie că vrei să păstrezi o amintire plăcută, printr-o fotografie, fie că vrei să îi aduci cafeaua într-o cană specială sau pur și simplu, vrei îi dăruiești inimioara ta, la Centrul Cromatic, îți poți alege cadoul preferat:

  • Inimioare de pluș
  • Căni cu inimioare
  • Rame pentru fotografii

De asemenea, urmează perioada cea mai așteptată de toate femeile din lume: Ziua Mamei sau Ziua Internațională a Femeii. Este momentul când acorzi o atenție deosebită femeilor din viața ta. La Centrul Comercial Felicia, clientele care dețin card Cromatic sunt răsfățate luna aceasta cu multe cadouri, care pot fi accesate, în baza punctelor acumulate pe parcursul acestui an.

  • Bijuterii (cercei, coliere)
  • Genți pentru sport
  • Boxe wireless
  • Vouchere la sală

În perioada 11 februarie – 10 martie, dacă îți faci card Cromatic, pe loc și în mod gratuit, la Centrul Cromatic, situat în zona magazinelor Takko și Deichmann, primești la înscriere, un cadou de bun-venit un pachet de cafea sau o sticlă de suc.

*premiile se acordă în limita stocului disponibil.

Câștigă o excursie la munte, pentru 2 persoane

Recomandă cardul Cromatic unui prieten și câștigă, prin tragere la sorți o excursie la munte! Atât tu, cât și prietenul tău / prietena ta, vă puteți înscrie la tombolă, astfel: recomanzi cardul unui prieten / prietenă, veniți împreună la Centrul Cromatic și vă înscrieți la tombolă. Excursia la munte este pentru două persoane, în zona Moldovei și înclude transport gratuit, mic dejun și cazare. Câștigătorul va fi anunțat pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia și pe site Felicia.Iasi, la finalul campaniei.

Search

aprilie, 2024