Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Copii, haideți în Jungla Distracției!

Tag-uri: centrul comercial felicia iasi

Articol scris de InOras .ro

vezi toate

Devenit deja o tradiție pentru Centrul Comercial Felicia, anul acesta am organizat orășelul copiiilor, cu o tematică nouă, plină de curiozități și aventuri pentru cei mici.

Jungla Distracției își deschide porțile weekendul acesta, cu petrecerea de sâmbătă și duminică, care se va desfășura între orele 9:30 și 11:00. Orășelul este deschis pentru copii zilnic, între 14 iulie și 12 august, orele 09:00 – 20:00 și am pregătit tot felul de activități distractive.

Intrarea este gratuită!

Petrecerea de deschidere a orășelului

- 14 – 15 iulie: orele 09:30 – 11:00

-  Activități: probe de concurs lansate de aventurierul Indiana Jones, dans cu prietenii Panda și Tigruț;

-  Premii: toți copiii vor primi șepci personalizate, pistoale cu apă, baloane și diplome.

Activități zilnice în Jungla Distracției

În perioada 16 iulie – 10 august, în fiecare zi, în cursul săptămânii, începând la ora 18:00 și până la ora 19:00, copiii pot participa:

 •  De luni până miercuri: la concursuri de karturi, în care copiii fac o cursa cu kartul și la final, toți primesc câte o înghețată de la Betty Ice. Primii 10 participanți, care au cel mai bun scor de timp la cursele cu karturi, vor fi premiați cu: ghiozdane personalizate, palete pentru plajă sau un premiu surpriză. Pe 12 august, la petrecerea de închidere a orășelului de la Felicia, vor fi premiați cei mai mari aventurieri din Jungla Distracției, care vor obține cel puțin 3 ștampile pe permisul de conducere karturi. Premiile constau în smart watchuri de la Noriel.

*un copil primește o ștampilă, dacă a ieșit pe primul loc la concursurile de karturi.

 

 •  Joia și vinerea: la cursurile de dans, în care instructorii de la Imperial Dance School, vor învăța copiii pași de dans modern simpli și ușor de făcut. La final, copiii primesc câte o înghețată și o surpriză dulce.

Activități de weekend -  ateliere creative

În weekendurile între 21 iulie și 5 august, în Jungla Distracției, se vor desfășura ateliere creative, între orele 09:30 și 11:00, astfel:

 În fiecare sâmbătă: atelier de creație măști, alături de mascota Panda;

 În fiecare duminică: atelier de pictat animale, pe forme de ipsos, cu magneți, alături de amicul nostru din junglă, Tigruț.

Câștigă 12 x Tablete Kid Pad

Toți părinții care întră în Jungla Distracției, pot câștiga pentru cei mici, o tabletă Kip Pad, de la Noriel, prin depunerea talonului de tombolă la centrul Cromatic, situat în fața magazinelor Takko și Deichmann. Extragerea se face săptămânal și se acordă câte 3 tablete, pe săptămână.

Participarea la activitățile din Jungla Distracției este gratuită, în baza înscrierii pe loc a părinților.

Află mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Felicia.Iasi.

Galerie

 • Copii, haideți în Jungla Distracției! poza 0

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Articole similare

 • Din dragoste pentru Cromatic

  O lună plină de dragoste și cadouri, la Centrul Cromatic! La Centrul Comercial Felicia se desfășoară campania ”Din dragoste pentru Cromatic”, în perioada 11 februarie – 10 martie, unde clienții care dețin card Cromatic pot accesa premii s...

  detalii

 • Concurs online: Câștigă 3 vouchere x 400 Ron, la magazinele din Centrul Comercial Felicia

  Centrul Comercial Felicia dă startul concursului online Winter Sale! În perioada 24 – 28 ianuarie, se desfășoară concursul online, pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia, în care dacă urmezi 3 pași simpli, ai posibilitatea de a câ...

  detalii

 • Winter Sale la Centrul Comercial Felicia

  Începutul fiecărui an este și începutul celor mai mari reduceri, așa că toate magazinele au ”tăiat” din prețuri la articolele de toamnă – iarnă, astfel încât clienții își pot cumpăra haine și încălțăminte, pentru bărbați, femei ș...

  detalii

 • Dorințe pentru Mos Crăciun

  Cine mai crede în Moș Crăciun? Haideți să lăsăm spiritul de ”Grinch” și să ne bucurăm de magia sărbătorilor de iarnă. Până la urmă, cine nu crede, nu va primi niciun cadou de Crăciun. Sau dacă chiar nu credeți în Moș Crăciun, v...

  detalii

 • La Felicia, te-asteaptă mai multe cadouri decât te-astepti

  Luna aceasta este despre cadouri, emoții și despre multe, multe bucurii alături de cei dragi. Este perioada cea mai așteptată din an, atât de copii, cât și de cei mari, când, pentru un moment uiți de grijile cotidiene și îți îndrepți ate...

  detalii

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro