Concursul internațional de public speaking: Exquisite public speakers

Sâmbt, 06.05.2017, începând cu ora 9:00 în Sala Voievozilor a Palatului Culturii din Iai, se va desfășura “Competiia internaionalde public speaking: Exquisite public speakers” organizatde Toastmasters Iai.

Excelena este una dintre valorile Toastmasters, atribut demonstrat prin repetiie, daruire i consecvență, de ctre toi cei care îi doresc sparticipe la aceastcompetiie.

Competiia internaionalde public speaking” a aprut din dorina noastrde a arta mediului extern cprogramul nostru de dezvoltare este unul de calitate.

Acest program este dezvoltat in cei 92 de ani de existență Toastmasters in lume, care se reflectîn manualele care ne ghideazcresterea, în educaia pe care o primim i din care învățăm sdevenim mai buni i ne ofermediul unde sne provocm pentru a crete ca oratori i lideri.

Aceastcompetiie se desfsoarsub forma unei conferine unde vom scoate la suprafață oamenii de valoare pe care i-a dezvoltat Toastmasters i programul educational robust pe care îl deine.

Conferina are douobiective distincte, unul de educaie si unul de competiie.

Partea educationaleste susinutde speakeri naionali i internaionali, deoarece ne dorim oameni de la care sa putem învăța, oameni cu experiență în domeniile care ne pasioneaz, leadership i public speaking.

Ca vorbitori confirmai îi avem pe Adrian Rîndau (Manager Edurom) i Dananjaya Hettiarachchi ( Campionul Mondial Toastmasters din 2014 )

Partea competiionalare, de asemenea, douramuri importante:
– Concurs de discursuri preg
tite (limba engleza & român)
– Concurs de evaluare a unui discurs preg
tit (limba engleza & român)

Toastmasters Iasi este unul din cluburile puternice din ar, anul trecut a dat doi campioni naionali i a primit cea mai inaltdistincie în Toastmasters: “Distinguished Club”, iar “Competiia internationala de public speaking” reprezintevenimentul potrivit pentru a susine în dezvoltare a noi public speakeri i leaderi.

Pentru mai multe informaii putei sîl contactai pe Mircea Serediuc – Ofier PR Toastmasters Iasi – 0752630131 

Search

mai, 2024