Concurs online: câștigă unul din cele 2 vouchere de cumpărături de 400 Ron!

Centrul Comercial Felicia a dat startul concursului online de fashion, din campania ”Valul de reduceri te duce la Felicia!” și se desfășoară în perioada 28 iunie – 5 iulie. Tot ce trebuie să faci este să urmezi pașii descriși mai jos și vei avea șansa de a câștiga unul dintre cele două vouchere de cumpărături, în valoare de 400 Ron fiecare, la magazinele Benvenuti și Ina Design.

Trei dintre cele mai renumite bloggerițe din Iași – Alexandra, Eliza şi Ema au creat ținute, special pentru tine, cu tematici de vară și cu articole aflate la reducere, din magazinele de pe galeria Centrului Comercial Felicia. Ținutele îți pun în valoare personalitatea, în momentele speciale din viața ta.

Alege ce ținută ți se potrivește, dă-i share pe pagina ta de Facebook și te înscrii în concurs! Poți câștiga unul din cele două vouchere de cumpărături, de 400 Ron fiecare, la magazinele Benvenuti și Ina Design. Iată pașii pe care îi vei urma, pentru a te înscrie în concurs:

Pasul 1. Accesează concursul online AICI

Pasul 2. Selectează tinuța preferată

Pasul 3. Completează formularul de înscriere

Pasul 4. Dă share pe Facebook

Poţi da share la cât mai multe ţinute preferate, însă pentru înscrierea la tombolă va fi luată în considerare o singură înscriere pentru ambele premii. Extragerea va avea loc pe 6 iulie prin intermediul programului random.org, iar câştigătorii vor fi anunţaţi pe site-ul www.felicia-iasi.ro şi pe pagina de Facebook Felicia.Iasi.

Ținuta Holiday este potrivită pentru zilele de concediu, în care vei fi relaxată și te vei bucura de o bine meritată vacanță. Poți opta pentru culori deschise și articole vestimentare lejere, care te fac să fii tu însăți.

Și pentru că vara înseamnă, în principal, distracție și timp petrecut cu cei dragi, ținutele Festival și Sporty  sunt recomandate pentru timpul liber, pe când ținutele Casual și Chic se potrivesc mai mult pentru zilele în care vom merge la birou. Fie că ne place sau nu, responsabilitățile ne ”cheamă” și noi, doamnele și domnișoarele, vrem să fim mereu în pas cu moda.

Serile răcoroase de vară cer neapărat o ținută romantică, în care vom fi apreciate și rășfățate cu priviri și atenții. Și dacă un eveniment important se apropie, atunci vom adopta o ținută elegantă, recomandată pentru ocazii speciale în familie.

Search

aprilie, 2024