Concurs de fotografie – National Geographic Traveler Contest 2013

National Geographic a publicat o selectie a celor mai frumoase si mai interesante fotografii primite din intreaga lume pentru concursul National Geographic Traveler Contest 2013. Cea de-a 25-a editie a concursului de fotografie a inceput pe 1 aprilie si se va incheia pe 30 iunie 2013. Prestigioasa revista National Geographic asteapta din partea pasionatilor de calatorii imagini realizate atat de catre fotografi profesionist, cat si de amatori.

In concurs au intrat numeroase fotografii cu teme neasteptate, de la unele care infatiseaza adeptii religiei hinduse pana la alpinisti ce escaladeaza muntele Erebus din Antarctica. O fotografie realizata de Priscilla Locke arata „Poarta spre iad”, craterul Darvaza ce arde de zeci de ani in Turkmenistan, aici fiind o bogata resursa de gaze naturale.

Castigatorul marelui premiu din 2013 al Traveler Photo Contest va primi o excursie de 10 zile in Galapagos, iar fotografia sa va fi publicata in revista National Geographic. Premiul al II-lea consta intr-o excursie de 7 zile la National Geographic Workshop din Santa Fe. Locul al III-lea va fi rasplatit cu o croaziera de 6 zile, pentru doua persoane, la Schooner American Eagle and Heritage.  

Pentru intregul proces de inscriere, va invitam sa intrati aici.  

Mai jos aveti selectiile din inscrierile de pana acum, 13 fotografii, dupa umila noastra parere, exceptionale!   

Sursa: www.ziare.com
Sursa foto: www.toxel.com

Search

mai, 2024